Στέφανος Κασσελάκης & Tyler Mcbeth: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Ετοιμάζουν το γάμο τους στην Ελλάδα

Που και πότε θα γίνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Tyler McBeth παραχώρησε συνέντευξη στο Star με τον σύζυγό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ , Στέφανου Κασσελάκη να μιλάει την Πέμπτη 29/2 εξομολογητικά για τη σχέση τους, τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε, πως βιώνει μια μεταβατική περίοδο αφενός λόγω της ενασχόλησης του Κασσελάκη με την πολιτική και αφετέρου λόγω της μετακόμισής τους από την Αμερική στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Tyler αγαπάει την οικογένειά του και απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί της. Σχετικά μάλιστα με το αν το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί και στην Ελλάδα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια η απάντησή του ήταν θετική (δείτε εδώ πως γιόρτασε το ζευγάρι την ψήφιση του νομοσχεδίου).

Οι δηλώσεις του Tyler McBeth για το γάμο με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα

«Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα, ωστόσο υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό για τα δικαιώματα των τρανς. Αλλά σχετικά με την πρόοδο με την έννοια της ισότητας θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία. Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι η απάντηση είναι “ναι”, το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι», είπε μεταξύ άλλων ο Tyler Mc Beth.

Η τρυφερή αφιέρωση του Tyler McBeth για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ο Tyler McBeth ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θέλησε να κάνει την δική του αφιέρωση στον σύζυγό του, Στέφανο Κασσελάκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναδημοσιεύει την ανάρτηση στο δικό του προφίλ.

«Forever & Always», έγραψε χαρακτηριστικά ο Tyler σε μία φωτογραφία τους από τα χιόνια, με τους δυο τους να έχουν πέσει κάτω και να αγκαλιάζονται.

Δείτε επίσης: Υπερπολυτελές με θέα την Ακρόπλη: Αυτό είναι το νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth που "κόβει" την ανάσα

Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth Άγιος Βαλεντίνος