Στέφανος Κασσελάκης: Ο ξέφρενος χορός με τον σύζυγό του, Τάιλερ μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: Ο ξέφρενος χορός με τον σύζυγό του, Τάιλερ μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ το βράδυ της Πέμπτης 15/2 διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Συγκεκριμένα, με 176 "ναι" υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο και στην τεκνοθεσία.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στο εξωτερικό (δείτε φωτογραφίες) θέλησε να γιορτάσει το γεγονός αυτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το βίντεο Κασσελάκη - Μάκμπεθ και ο χορός τους

Στην εκπομπή BreakfastStar προβλήθηκε το βίντεο που κυκλοφορεί από την έξοδο τους και είδαμε το ερωτευμένο ζευγάρι να διασκεδάζει και να χορεύει ευτυχισμένο.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την ψήφιση του νομοσχεδίου

«Θέλω να ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο, όσον αφορά το πολιτικό κομμάτι του, χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το πραγματικό προοδευτικό κόμμα σε αυτή τη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει κάθε μέρα και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στα κανάλια.

«Έχω μια παράκληση στους γονείς. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε ένα παιδί που μπορεί να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν επειδή ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε προηγούμενες εποχές. Θέλω να δουν μια σύγχρονη κοινωνία. Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητα τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας», είπε σε άλλο σημείο.