Γιάννης Λάτσιος: Με επιδαπέδια φωτιστικά, πισίνα, κήπο, master & play room - Το εσωτερικό της πολυτελούς βίλας του στην Εκάλη

Κάθε γωνία είναι και έμπνευση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
giannislatsios/ Instagram - NDP
giannislatsios/ Instagram - NDP

Ο Γιάννης Λάτσιος μπορεί να κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ωστόσο η αγάπη του ίδιου για τα Βόρια Προάστια είναι γνωστή μιας και εκεί ζει τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Η βίλα του Γιάννη Λάτσιου αποτελεί πραγματικά ένα στολίδι. Εκεί χαλαρώνει μετά το τέλος μιας δύσκολης ημέρας, εκεί δέχεται αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως εκεί περνάει όμορφες στιγμές με τα τρία παιδιά που απέκτησε από τον γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης: Γιάννης Λάτσιος: Αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη Σοφία Ζαχαράκη - Τι συνέβη στο πρόσφατο δείπνο τους

Το ησυχαστήριο του Γιάννη Λάτσιου λοιπόν βρίσκεται στην Εκάλη και πιο συγκεκριμένα ανήκει στο συγκρότημα με τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης εκεί όπου δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου.

Οι φωτογραφίες από τη βίλα του Γιάννη Λάτσιου στην Εκάλη

Μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στο instagram o γιος του Λάτσιου, Άγγελος Λάτσιος βλέπουμε σημεία από το εσωτερικό του σπιτιού που εμπεριέχει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room και play room, δύο τζάκια, υπόγειο πάρκινγκ και κήπο με πισίνα.

Άγγελος Λάτσιος σπίτι