Γιάννης Λάτσιος: Αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη Σοφία Ζαχαράκη - Τι συνέβη στο πρόσφατο δείπνο τους

Κρατάει χρόνια αυτή η γνωριμία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέσα από το Happy Day έγινε μια αποκάλυψη την Πέμπτη 11/1 για τον Γιάννη Λάτσιο και την προσωπική του ζωή με τον Δήμο Βερύκιο να φέρνει στο φως της δημοσιότητας το δείπνο του με τη Σοφία Ζαχαράκη (δείτε εδώ όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος).

Είναι γνωστό, πως ο Γιάννης Λάτσιος διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή και έτσι μετά το διαζύγιο από την Ελένη Μενεγάκη δεν έβγαιναν εύκολα στην επιφάνεια σύντροφοι του. Μέσα ωστόσο από το ρεπορτάζ του Βερύκιου πολλοί ήταν εκείνοι, που πίστεψαν ότι ήρθε ένας νέος έρωτας για τον Λάτσιο.

Μετά λοιπόν από νέα επικοινωνία του Δήμου Βερύκιου με τον Γιάννη Λάτσιο και την υπουργό αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 12/1 στο Happy Day ποια είναι η σχέση του δεύτερου με τη Σοφία Ζαχαράκη.

Η αποκάλυψη για το δείπνο του Γιάννη Λάτσιου με τη Σοφία Ζαχαράκη

«Όλοι με ρωτούσαν για τις πληροφορίες σου για την κα Ζαχαράκη και τον Λάτσιο. Αν ισχύει, τι είδες, πώς το είδες;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μία συνάντηση ήταν ρε παιδιά. Δηλαδή ούτε έναν καφέ ή ένα ποτό; Πολλοί με πήραν τηλέφωνο και οι ίδιοι. Η Σοφία είναι μία συμπαθέστατη κοπέλα που μπήκε στην πολιτική, μας είχε κάνει κλικ εδώ, πάντα την είχαμε στην πούδρα. Την προσέξαμε! Το δείπνο ήταν σε φιλικό επίπεδο με τον Λάτσιο, αφού είναι οικογενειακοί φίλοι με τον Γιάννη Λάτσιο. Χρόνια τώρα. Μου είπε ότι της κόβω την τύχη», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

«Άρα δεν υφίσταται σχέση άλλου τύπου, έφαγαν ένα φαγητό σαν δύο καλά γνωρίζοντες, ενήλικες άνθρωποι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ποια είναι η Σοφία Ζαχαράκη

Η Σοφία Ζαχαράκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 με καταγωγή από το Νέο Αργύρι Ευρυτανίας. Ο πατέρας της ήταν καθηγητής θεολόγος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εξειδικευθεί στη διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας, στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Εργάστηκε για το Υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Δείτε επίσης: «Aυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη...» - ''Λύγισε'' στον αέρα του Action 24 για τη γυναικοκτονία της Γεωργίας Μουράτη

Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο πρόγραμμα IVLP (International Visitor Leadership Program), ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με θέμα «ο ρόλος των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανασυγκρότηση Οικονομικών».

Διατέλεσε σύμβουλος του υπουργού σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Υπουργείο Ανάπτυξης από το 2012 έως το 2014. Τον Αύγουστο του 2016, ορίστηκε αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τον Μάρτιο του 2019, ορίστηκε εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 9 Ιουλίου 2019 ορίστηκε υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις 4 Ιανουαρίου 2021 ορίστηκε υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού.