Γιάννης Λάτσιος: Σε μαγαζί στα Άνω Πετράλωνα - Στο πλευρό του γνωστή καστανή κυρία

Τα σχόλια στο πλατό του Happy Day! «Τον είδες με αυτήν που ήταν;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια αποκάλυψη για τον Γιάννη Λάτσιο έκαναν στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA σήμερα Πέμπτη 11/1. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βερύκιος έκανε γνωστό πως τον συνάντησε σε μαγαζί στα Άνω Πετράλωνα με μια πολύ γνωστή κυρία στην τηλεόραση και όχι μόνο...

«Χθες και προχθές έπεσα πάνω στον Λάτσιο τα βράδια. Στα Άνω Πετράλωνα προχθές», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής κατά την διάρκεια της ενότητας του, με μια ερώτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου να στέκεται ως αφορμή για να αποκαλύψουν το όνομα της κυρίας με την οποία ήταν μαζί.

Με αυτή την κυρία ήταν σε μαγαζί ο Γιάννης Λάτσιος

«Τον είδες με αυτήν που ήταν;» ρώτησε χαρακτηριστικά η Τίνα, με τον Δήμο Βερύκιο να αποκαλύπτει «Ναι, με την Σοφία Ζαχαράκη».

Όταν ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε να βρισκόντουσαν σε ρομαντικό δείπνο ή όχι, εκείνος δεν θέλησε να δώσει απάντηση, απλώς ειπώθηκε πως έφυγαν αργά από το μαγαζί.

«Μιλήσαμε! Έχετε και χαιρετίσματα, μας βλέπει και το πρωί! Στα Πετράλωνα κάναμε μεγάλη κουβέντα. Χθες όμως δεν πήγα να μιλήσω παρότι για το Σοφάκι, ξέρετε, την συμπάθεια μου από την αρχή που ξεκίνησε», σχολίασε απλώς ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε επίσης: Διώροφο με πισίνα και play room - Φωτογραφίες από το ονειρικό σπίτι του Λάτσιου στην Εκάλη

Ποια είναι η Σοφία Ζαχαράκη, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 με καταγωγή από το Νέο Αργύρι Ευρυτανίας. Ο πατέρας της ήταν καθηγητής θεολόγος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εξειδικευθεί στη διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας, στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Εργάστηκε για το Υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Δείτε επίσης: «Aυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη...» - ''Λύγισε'' στον αέρα του Action 24 για τη γυναικοκτονία της Γεωργίας Μουράτη

Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο πρόγραμμα IVLP (International Visitor Leadership Program), ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με θέμα «ο ρόλος των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανασυγκρότηση Οικονομικών».

Διατέλεσε σύμβουλος του υπουργού σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Υπουργείο Ανάπτυξης από το 2012 έως το 2014. Τον Αύγουστο του 2016, ορίστηκε αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τον Μάρτιο του 2019, ορίστηκε εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 9 Ιουλίου 2019 ορίστηκε υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις 4 Ιανουαρίου 2021 ορίστηκε υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού.