Έφη Αχτσιόγλου: Με τεράστια αυλή και κουζίνα - Η πολυτελής μονοκατοικία που μένει με τον γιο και τον σύντροφό της

Η καθημερινότητά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Έφη Αχτσιόγλου
Instagram / Έφη Αχτσιόγλου

Η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε το 2019 πως διατηρεί σχέση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, με τον οποίο έχουν συνάψει και σύμφωνο συμβίωσης. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Άρη, ο οποίος είναι όλη τους η ζωή.

Σπάνια μιλάει η δείχνει κομμάτια της προσωπικής της ζωής προς τα έξω, όμως αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο Tik Tok και για να την γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος, θέλησε να δείξει πώς είναι μία μέρα στην καθημερινότητά της.

Δείτε επίσης: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο, όμως για όλα υπάρχει ένα όριο» - Ξέσπασε δημόσια η Έφη Αχτσιόγλου

Το σπίτι της Έφης Αχτσιόγλου

Έτσι, έδειξε τον καλό της και τις ώρες που περνούν με τον γιο τους, ενώ έδειξε και πολλά κομμάτια από το σπίτι στο οποίο μένει. Πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή μονοκατοικία, περιτριγυρισμένη με φυτά και σε αυτή το παιδί τους περνά τις περισσότερες ώρες τις ημέρας. Όταν, όμως, λείπουν και οι δύο γονείς, περνά χρόνο με τον παππού του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το σπίτι έχει τεράστιες τζαμαρίες, λευκούς τοίχους, μία τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι, έναν μπεζ καναπέ, μια κόκκινη πολυθρόνα, σκούρα πατώματα και πολλά παιχνίδια παντού. Και στην κουζίνα κυριαρχεί το λευκό, στα ντουλάπια και στα έπιπλα, όμως αντίθεση κάνει ο πάγκος που έχει σκούρο γκρι χρώμα. Ο συγκεκριμένος χώρος συνδέεται και με τον κήπο, κάτι που κάνει πιο εύκολη τη δουλειά της μαμάς, αφού μπορεί να επιβλέπει τον γιο της όσο κάνει δουλειές και μαγειρεύει.

Η αυλή έχει χαλίκια κάτω και ένα άνετο σαλονάκι για να κάθονται οικογενειακώς τις ζεστές ημέρες. Φυσικά, και εκεί βρίσκονται πολλά από τα παιχνίδια του παιδιού της.

Δείτε επίσης: Στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα - Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στη Έφη Αχτσιόγλου