Στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στη Έφη Αχτσιόγλου

Το σχόλιο του Διαμαντή Καραναστάση

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία είδηση κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρω του διαδικτύου, και αφορά δυο πολύ γνωστές κυρίες της πολιτικής σκηνής της χώρας, την πρόεδρο του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας", Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πρόεδρος του κόμματος αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στη βουλεύτρια του άλλου κόμματος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Το γεγονός επιβεβαίωσε χθες, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, η επίσης βουλεύτρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κατερίνα Μάλαμα, στην εκπομπή "Το Πρωινό", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1.

Σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου από την άλλη πλευρά στην πρωινή εκπομπή του καναλιού Alpha, "Super Κατερίνα", έδωσε τη δική του εκδοχή ο βουλευτής του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου και σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης (δείτε εδώ τι είπε το ζευγάρι στην πρώτη του κοινή τηλεοπτική συνέντευξη), αλλά και στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1.

Το σχόλιο του Διαμαντή Καραναστάση για την άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να κάτσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου

«Είναι ψέμα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό που ζητούν έτσι απλά με αυτόν τρόπο λίγα λεπτά δημοσιότητας κάποιοι πολιτικοί. Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθορισμένες θέσεις, μπαίνει ο καθένας και όπου βρει κάθεται. Πήγαμε, λοιπόν αρκετά νωρίς με τη ζωή στην αίθουσα. Η Ζωή δεν είχε δει καν ποιος κάθεται σε αυτή τη σειρά, κάτσαμε στο μέσον μίας σειράς, που μας είπαν τα παιδιά καθίστε εκεί. Της είπα, ότι δεν είμαστε και πολύ καλά εδώ. Η Ζωή δεν είχε δει καν την Αχτσιόγλου. Εγώ έπιασα τον διευθυντή του φεστιβάλ και του είπα να μας αλλάξει θέση, και μας έβαλε δίπλα στο σκηνοθέτη», είπε ο σύντροφος τη προέδρου του κόμματος της αριστεράς.

Βέβαια, ο βουλευτής και ηθοποιός στη δεύτερη εκπομπή που μίλησε κράτησε μία διαφορετική στάση, «πολύ πιθανόν εάν, μας είχαν βάλει ταμπέλες εκεί Κωνσταντοπούλου - Καραναστάσης, να μη θέλαμε να κάτσουμε και δίπλα της. Υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αλλά δεν ισχύει αυτό το γεγονός. Είναι ένα ψέμα».