«Λέω θα τη μιλήσω! Μόλις την βλέπω λιποθυμάει...» - Η γνωριμία, τα παιδιά και ο γάμος, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραθανάση

«Αυτό που πρέπει να πω είναι πως βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λέω θα τη μιλήσω! Μόλις την βλέπω λιποθυμάει...» - Η γνωριμία, τα παιδιά και ο γάμος, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραθανάση

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον Διαμαντή Καραναστάση βρέθηκαν καλεσμένοι στην late night εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω. Το ζευγάρι μίλησε μέσα από την καρδιά του για τη σχέση του, το κόμμα Πλεύσης Ελευθερίας αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακούσει.

Η σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τα παιδιά του Διαμαντή Καραναστάση

«Αυτό που πρέπει να πω είναι πως βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά. Κάτι που δεν το είχα αλλά μου ξύπνησε, έτσι, μητρικά συναισθήματα βλέποντας έναν άνθρωπο να δίνει τόσα πολλά στα παιδιά του. Δεν έχω δει άλλο γονιό να αφιερώνει τόσο ουσιαστικό χρόνο, να μην υπάρχει ποτέ ερώτηση ενοχλητική και μονίμως να προσφέρει επίσης με ουσιαστικό τρόπο. Αυτό βέβαια έχει μεγάλο αντίκτυπο στα παιδιά, τα οποία είναι δυο που έχουν εξελιχθεί με θαυμαστό τρόπο», εξομολογήθηκε αρχικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Η δική μου σχέση μαζί με τα παιδιά είναι μοναδική. Μοναδική. Είναι η σχέση της Νιόβης και του Γιάννου με την Ζωίτσα, η οποία περιέχει πάρα πολλά», σημείωσε σε άλλο σημείο (δείτε και τη σχέση με την πρώην του συντρόφου της).

Το κεφάλαιο γάμος

Σχετικά με το αν σκέφτονται το γάμο, εξομολογήθηκε: «Νομίζω ότι είναι ωραίο να κάνουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν, όταν το αποφασίζουν και έτσι έχω πορευτεί στη ζωή μου. Η δική μας η σχέση με τον Διαμαντή έτσι έχει πορευτεί. Δηλαδή κάναμε πάντοτε τα πράγματα όταν τα θέλαμε. Καλά, ο Διαμαντής δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάνει κάτι που δεν θέλει ούτε και εγώ».

«Κάναμε πάντα τα πράγματα όταν τα θέλαμε, κάποιες φορές αιφνιδιαστικά και κάποιες άλλες μετά από πολύ επεξεργασία. Έτσι είναι και ο γάμος. Δηλαδή δεν μπορώ να πω τώρα "ναι", "όχι", "αύριο", "γρήγορα" ή "σε πέντε χρόνια". Θα δείξει, μπορεί αύριο να το αποφασίσουμε ή μεθαύριο να πούμε όχι» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: «Ήταν ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής! Όλοι γνώριζαν...» - Ξέσπασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την επίθεση που δέχτηκε

Η γνωριμία τους

«Συγγνώμη, δεν θέλω να μιλάω συνέχεια αλλά θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το ξέρει πάρα πολύ ο κόσμος. Γιατί σε αυτές τις ιστορίες ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Εγώ σου είπα, θα σε εκθέσω σήμερα», άρχισε να εξομολογείται ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Για να συνεχίσει γελώντας: «Το 2015 λοιπόν, που η Ζωή ήταν ηρωίδα για πάρα πολύ κόσμο, της είχα γράψει ένα πολύ ζεστό email, είχα γοητευτεί από αυτή τη γυναίκα η οποία προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, σε μια περίοδο που συνέβαιναν έντονα πράγματα στη Βουλή. Αυτό το μήνυμα δεν το είδε ποτέ. Ένα χρόνο μετά βρίσκομαι στο θέατρο Τέχνης και την συναντώ, λέω θα τη μιλήσω. Μόλις την βλέπω της λέω “Ζώη…” και λιποθυμάει».

Ενώ από πλευράς της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποκάλυψε τι συνέβη πραγματικά: «Έχω πάει στο θέατρο Τέχνης, βγαίνουμε από την παράσταση, όντως ήταν εκεί ο Διαμαντής, με φωνάζει, εγώ όντως είχα εντυπωσιαστεί και αρχίζει να μου λέει για εκείνο το email που μου είχε γράψει. Αρχίζει μου μιλάει, πράγματι γοητεύομαι και από εκεί και πέρα δεν σταμάτησε ποτέ αυτή η σχέση. Νομίζω ήταν κάτι κεραυνοβόλο», είπε.