Βασιλική Μιλλούση: Αυστηρά χωρίς τηγανητά & σοκολάτες - Η διατροφή που ακολουθεί κατά γράμμα με τις κόρες της

Περιλαμβάνει φακόρυζο και...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vasilikimillousi - Instagram
vasilikimillousi - Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση ήταν καλεσμένη την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 στο Happy Day με την αθλήτρια να μιλάει για την οικογένειά της, τις κόρες που απέκτησε με τον Λευτέρη Πετρούνια και τον αθλητισμό που αποτελεί πλέον οικογενειακή υπόθεση για όλους τους.

Οι μικρές πηγαίνουν στο γυμναστήριο των γονιών τους από πολύ μικρή ηλικία (δείτε εδώ τα πρώτα τους μετάλλια) και έτσι πλέον οι δύο ασχολούνται με την ενόργανη γυμναστική στο επίπεδο που το επιτρέπει η ηλικία τους.

Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως παράλληλα με τον αθλητισμό έχει μάθει στα κορίτσια της να τρέφονται υγιεινά και να ακολουθούν μια συγκεκριμένη διατροφή χωρίς τηγανητά και πολλά γλυκά.

Η διατροφή που ακολουθεί η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες της

«Δεν τηγανίζουμε στο σπίτι η αλήθεια είναι για πολλούς λόγους. Δεν μου αρέσει να μυρίζει, δεν το επιλέγω. Τρώμε πολύ υγιεινά στο σπίτι, έχουμε συνηθίσει. Τα παιδιά δεν έχουν δει σοκολάτα στο σπίτι. Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πάρτι ξεκίνησαν να χαλάνε τα παιδιά. Έχουν μέτρο, ούτε θα τους το στερήσω, αν ζητήσουν θα τους το δώσω. Η μεγάλη είναι πιο πολύ του γλυκού, η μικρή λιγότερο.

Θα τους το δώσω και θα μου πουν δεν θέλω άλλο. Με έχει εντυπωσιάσει αυτό. Δεν ξέρω για πόσο θα συνεχιστεί. Τρώνε μακαρόνια, κρέας και κανένα φακόρυζο, αυτό τους αρέσει. Προσπαθώ να τους βάλω όσο μπορώ το υγιεινό φαγητό με διάφορους τρόπους μέσα στο σπίτι», είπε η Βασιλική Μιλλούση