Στα χνάρια των γονιών τους - Τα πρώτα μετάλλια για τις κόρες του Λευτέτη Πετρούνια & της Βασιλικής Μιλλούση

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vasilikimillousi - instgaram
vasilikimillousi - instgaram

Η οικογένεια του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση είναι μία άκρως αθλητική οικογένεια με την ιστορία των δύο να είναι γνωστή από τις παγκόσμιες κατακτήσεις τους, με τις κόρες τους να τους έχουν ως πρότυπα.

Μέσα από τα social media των αθλητών βλέπουμε, πως έχουν μυήσει και τις δύο στον κομμάτι της ενόργανης γυμναστικής, καθώς τις πηγαίνουν σε ειδικό χώρο, που εκπαιδεύονται!

Δείτε επίσης: Με αέρινα χρωματιστά φορέματα στα σοκάκια της Τήνου - Ολόκληρα κορίτσια οι κόρες του Πετρούνια & της Μιλλούση

Τα πρώτα μετάλλια για τα κορίτσια φαίνεται, πως ήρθαν στην οικογένεια, κάτι που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη τη Βασιλική Μιλλούση, που έσπευσε να κάνει μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram.

Το βίντεο με τις κόρες Μιλλούση και Πετρούνια

«Σήμερα ήταν το ανοιχτό μάθημα για τα μικρά μας αστεράκια στο @gymnasticsstarssportsclub και για τα κορίτσια μας τα πρώτα τους μετάλλια», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

Οι αναρτήσεις των Πετρούνια και Μιλλούση μετά τον αποκλεισμό τους

«Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Καϊρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου .
Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου , ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις.
Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος.
Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες .
Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά !», έγραψε στην λε΄ζαντα της ανάρτησης, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή..ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθω για το Παγκόσμιο,θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μνμ και τις ευχές σας! ..Για την ωρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω το στόχο μου με ηρεμία!», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.