Με αέρινα χρωματιστά φορέματα στα σοκάκια της Τήνου - Ολόκληρα κορίτσια οι κόρες του Πετρούνια & της Μιλλούση

Μοναδικές φωτογραφίες από το νησί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η οικογένεια Πετρούνια πέρασε όμορφες ημέρες στο νησί της Τήνου, καθώς έκαναν μία νέα απόδραση με τις δύο κορούλες τους, οι οποίες έχουν μεγαλώσει ομολογουμένως πολύ (δείτε εδώ πως αντέδρασαν οι μικρές με τη νίκη του πατέρα τους).

Το ζευγάρι αθλητών κάνει όμορφες αναρτήσεις στα προφίλ τους στα social media τόσο ο καθένας ξεχωριστά με τα μαγιό τους από σημεία του νησιού, όσο και μαζί με τις μικρές, που πάντα κλέβουν την παράσταση με τα look τους.

Οι αναρτήσεις της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια στην Τήνο

Το τρυφερό βίντεο του Μάστορα με την μικρή Σοφία, κόρη του Πετρούνια και της Μιλλούση

Ο Χρήστος Μάστορας πριν από περίπου δύο χρόνια έγινε νονός για πρώτη φορά, καθώς βάφτισε την μία από τος δύο κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία. Το σίγουρο, λοιπόν, είναι πως δεν πρόκειται για έναν αδιάφορο νονό που απλώς στέλνει τα δώρα στο παιδί και το βλέπει σπάνια. Αντιθέτως, ενδιαφέρεται πολύ για τη μικρή και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της.

Την Πέμπτη 11/5 μάλιστα, βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας για να την δει και να παίξει μαζί της και η μητέρα της τους απαθανάτισε σε μία ξεκαρδιστική στιγμή. Ο τραγουδιστής είχε πέσει στα πατώματα και έκανε push ups για τα μάτια της Σοφίας, η οποία τον κοιτούσε όσο εκείνος της χαμογελούσε (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τα δικά τους παιδιά).

Το γράμμα που της έγραψε δύο μέρες μετά την βάφτιση

“Αγαπημένη μου Σοφία , σου γράφω αυτό το γράμμα δύο μέρες μετά την βάφτιση σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πνευματικός πατέρας και είχα τρομερή συγκίνηση και μεγάλο άγχος…

Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θέλω να ξέρεις ότι έχεις δύο υπέροχους γονείς που αγαπώ και θαυμάζω, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα σε μεγαλώσουν με πολλή αγάπη. Θέλω να ξέρεις επίσης ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες, στις ευκολίες και στα εμπόδια που θα συναντήσεις σε όλη σου τη ζωή.

Δεν θα είμαι εδώ μόνο για τα δώρα των Χριστουγέννων των γενεθλίων και την λαμπάδα του Πάσχα. Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείς. Να γίνεις ένα σπουδαίο κορίτσι, ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία όπως είναι και οι δύο σου γονείς. Σε φιλώ και σ´αγαπώ πολύ. Ο νονός σου.

Y.Γ ξέρω πως στο τεράστιο κεφάλι μου το καπέλο σου δείχνει τουλάχιστον αστείο αλλά πως να αντισταθώ στο cuteness του…”.

Χρήστος Μάστορας ανάρτηση για την βαφτιστήρα του

Πηγή: Instagram