«Οικογένεια θέλω...» - Οι νέες αποκαλύψεις της Καληφώνη για τον Μάστορα και η εγκυμοσύνη

Μια πλάκα έκανα και το πήραν όλοι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Δεν πάνε πολλές ημέρες από τότε που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε ανοιχτά στην κάμερα για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, με σκοπό να σταματήσουν οι δημοσιογράφοι να την κυνηγάνε, ειδικά μετά το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Για την υπενθύμιση, ο Χρήστος Μάστορας έγινε έξαλλος επί σκηνή, όταν θαμώνας του μαγαζιού φλέρταρε την σύντροφο του με έντονο μάλιστα τρόπο. Κυκλοφορεί επίσης βίντεο που τον δείχνει καθαρά να τον βρίζει και να του κάνει νοήματα πάνω από την πίστα.

Μετά από αυτό το περιστατικό ακούστηκε πως εμφανίστηκαν μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση τους, γεγονός ωστόσο που διέψευσε η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις για τη σχέση τους.

«Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι», είπε μεταξύ άλλων - δείτε όλη την συνέντευξη εδώ.

Νέες αποκαλύψεις της Καληφώνη για τον Μάστορα

Μετά τις δηλώσεις της σε επικοινωνία που είχε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, αποκάλυψε πόσο καιρό είναι μαζί με τον αγαπημένο της, έκραξε με τον τρόπο τις τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ μίλησε και για το βίντεο σχετικά με την.... εγκυμοσύνη.

«Έχω σχέση. τα έχουμε πει αυτά. Δεν είμαι πολύ καιρό, λίγο είμαι, κάτι μήνες. Όχι παιδιά, δεν είμαι έγκυος, αν είναι δυνατόν. Μια πλάκα έκανα και το πήραν όλοι… Οικογένεια θέλω αλλά όχι τώρα. Τα κανάλια που με κηνυγάνε, δε θα με ξανακηνυγήσουν, τελειώσαμε με αυτό ελπίζω» αναφέρει στο βίντεο της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.