Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανακοίνωσε στην αδερφή της πως είναι έγκυος - Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

«Είχα κόψει τα αντισυλληπτικά γιατί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Καρυφαλιά Καληφώνη. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Τσάι με λεμόνι» στο Youtube και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την ζωή της.

Οι δηλώσεις ωστόσο που έκανε για το GNTM, την δική της συμμετοχή στο παιχνίδι αλλά και την αντιμετώπιση που είχαν από τους 4 κριτές, έκαναν έξαλλη την Έλενα Χριστοπούλου που πέταξε τα "καρφιά" της στον αέρα του Πρωινού μας (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

«Έκανα τεστ εγκυμοσύνης τώρα και είναι θετικό...» , είπε στην αδερφή της η Γαρυφαλλιά

Στην ίδια συνέντευξη, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έπρεπε να κάνει μια φάρσα στην αδερφή της πως είναι έγκυος, αφού έκανε τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό.

Έτσι λοιπόν την κάλεσε στο τηλέφωνο και είπε «Ρε δεν θα το πιστέψεις. Είχα κόψει τα αντισυλληπτικά γιατί με είχε βάλει ο γυναικολόγος να τα κόψω. Είχα ζαλάδες και δεν αισθανόμουν καλά. Και έκανα τεστ εγκυμοσύνης τώρα και είναι θετικό. Έχω όρεξη να κάνω πλάκα τώρα; Δεν του το είπα, κοιμάται τώρα» είπε στην αδερφή της.

Μετά την προβολή του βίντεο στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε «κάνει τέτοια πλάκα ενώ έχεις χωρίσει;», αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί με τον Χρήστο Μάστορα βρίσκονται σε ρήξη μετά το περιστατικό που είχε σημειωθεί με τον θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού την Πέμπτη 17/1 όχι μόνο σχολιάστηκε το όλο νόημα post του μοντέλου ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε, πως τρίτο πρόσωπο από το περιβάλλον τους προσπάθησε να τους φέρει πιο κοντά, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση από το Μάστορα.

Ωστόσο, το Σάββατο 29/1 η Γαρυφαλιά έκανε τη διαφορά και πήγε ξανά στο κέντρο, που τραγουδάει ο Χρήστος. Έτσι περάστηκε το μήνυμα, πως τα βρίσκουν μεταξύ τους - δείτε βίντεο ντοκουμέντο.

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 29/1 έγινε γνωστό, πως υπήρξαν όντως κάποια σύννεφα, όμως η Γαρυφαλιά μπαινοβγαίνει και πάλι στο σπίτι του τραγουδιστή, κάτι που δείχνει, πως ξεπερνάνε τα εμπόδια.

Με λίγα λόγια η πλάκα έγινε γιατί είναι ακόμη μαζί!

Μάστορας & Καληφώνη