Τα έσπασε στον Μάστορα η Καληφώνη μετά τις φήμες χωρισμού τους - Το βίντεο με τον ξέφρενο χορό της

Μαζί με Βαλαβάνη και Χατζηθεοδώρου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα έσπασε στον Μάστορα η Καληφώνη μετά τις φήμες χωρισμού τους - Το βίντεο με τον ξέφρενο χορό της

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να έχουν χωρίσει, μετά το σκηνικό του τραγουδιστή με θαμώνα του μαγαζιού. Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγα Σάββατα που η Γαρυφαλλιά καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα με την παρέα της και χόρευε υπό τους στίχους του αγαπημένου της.

Ένας άντρας που φημολογείται πως είναι γνωστός παίκτης του Ολυμπιακού (δείτε εδώ το όνομά του) την πλησίασε και η κατάσταση ξέφυγε. Την επόμενη μέρα πρώτο θέμα έπαιζε παντού το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα να κρατάει το μικρόφωνο και να φωνάζει πάνω στην πίστα «Ε βλάκα, δεν ντρέπεσαι;» (δείτε εδώ το βίντεο).

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο Γρηγόρης Μπάκας ανέφερε πως ο Χρήστος εκνευρίστηκε αρκετά με το ότι και η Γαρυφαλλιά εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή δεν έβαλε τα όριά της. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες «ενοχλήσεις» για να βρεθούν ξανά αλλά ο ίδιος αρνείται. Σε λίγες εβδομάδες, δε, φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι και θέλει να ρίξει όλο το βάρος εκεί. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον αέρα του Πρωινού.

Τι συμβαίνει τελικά με Μάστορα & Καληφώνη

Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως διαψεύσθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 27/1 με μερικά βίντεο στα social media. Συγκεκριμένα, η Γαρυφαλλιά τα έσπασε κανονικότατα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Εκείνη διασκέδαζε με την ψυχή της κι όχι μόνη της, αλλά μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου με τις οποίες είναι πολύ καλή φίλη.