"Έως τις 5/7..." - Ουρές στα καταστήματα ΙΚΕΑ μετά από αυτήν την ανακοίνωση

Αν είστε πελάτες σας αφορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το ΙΚΕΑ ξέρει πολύ καλά πως να χαροποιεί τους πελάτες του με τις ανακοινώσεις αλλά και τις προσφορές που κάνει (δείτε εδώ μια φοβερή που αφορά τα φυτά), για αυτό και προχώρησε σε μια ακόμα ανακοίνωση, που αν είστε πελάτες σας αφορά οπωσδήποτε.

Η νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ που ισχύει έως τις 5/7

Εξαργυρώστε τα διαθέσιμα ευρώ €πιστροφής σας για αγορές στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop και κερδίστε 20% €πιστροφή στο ποσό της εξαργύρωσης!

Ισχύει έως και 5/7 με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Στην ενέργεια συμμετέχουν οι συναλλαγές εξαργύρωσης ευρώ €πιστροφή που θα πραγματοποιηθούν από 23/06 έως και 05/07/2022 στα καταστήματα IKEA, στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο ΙΚΕΑ e-shop με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα €πιστροφή.
  • Εξαιρούνται οι συναλλαγές σε όλα τα Self-serve ταμεία.
  • Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή, που αντιστοιχούν στο 20% του συνολικού ποσού που θα εξαργυρώσετε κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της ενέργειας, θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 29/07/2022.
  • Kατά το χρονικό διάστημα ισχύος της ενέργειας, στις αγορές σας εξακολουθεί να ισχύει το μόνιμο ποσοστό 1% €πιστροφή.
  • Για παραγγελίες, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης και εξόφλησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται και εξοφλούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή εντός 40 ημερών και ισχύει η πολιτική επιστροφών.

Ουρές στα καταστήματα ΙΚΕΑ μετά από αυτήν την ανακοίνωση

Πάτε που πάτε στα ΙΚΕΑ, δείτε κι αυτόν τον φοβερό καναπέ

Μια γρήγορη αναζήτηση είναι αρκετή στο online store των ΙΚΕΑ καθώς πρόκειται να βρείτε δεκάδες προτάσεις για το σπίτι σας όπου θα σας λύσουν τα χέρια. Σε περίπτωση που έχετε άπλετο χώρο στο μπαλκόνι του σπιτιού σας ή στον κήπο σας τότε θα θέλετε σίγουρα και ανάλογα έπιπλα.

Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε έναν απίστευτο τριθέσιο καναπέ ο οποίος είναι κατάλληλος για τον εξωτερικό χώρο. Μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλος ωστόσο θα σας φανεί χρήσιμος αφού μπορείτε να το βάλετε ακόμη και σε ένα όχι τόσο μεγάλο μπαλκόνι.

  • € 318,00
  • καφέ
  • 890.540.42

ΙΚΕΑ - Τριθέσιος καναπές

Τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ

TAGS