Σημαντική ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - Ανακαλεί...

Αφορά όλους τους πελάτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σημαντική ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - Ανακαλεί...

Μπορεί ο τριθέσιος καναπές εξωτερικού χώρου να ξεπουλάει στο λεπτό, ωστόσο η ΙΚΕΑ, προχώρησε σε ανάκληση της καφετιέρας εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων με ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας, με ημερομηνία παραγωγής (κωδικό) μεταξύ 2040 και 2204.

ΙΚΕΑ - Ανακαλεί καφετιέρα

Η εταιρεία καλεί όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν μηχανή εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων με ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας, για χρήση σε εστία, να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «λόγω πιθανότητας να προκληθεί έκρηξη κατά τη χρήση, ανακαλούμε την καφετιέρα εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων (ασημί ή γκρι χρώματος) για εστία. Ο κίνδυνος δημιουργήθηκε μετά από αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο υλικό και την κατασκευή της ανοξείδωτης βαλβίδας ασφαλείας της καφετιέρας».

ΙΚΕΑ - Ανακαλεί προϊόν

Εξωτερική φωτογραφία: (EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Αφορά όλους τους πελάτες: Σημαντική ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - Ισχύει από σήμερα μέχρι 19/6

Μετά την ανακοίνωση των ΙΚΕΑ για νέο κατάστημα (δείτε εδώ σε ποια περιοχή θα ανοίξει), έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 6/6 και μια ακόμα είδηση που σίγουρα θα ευχαριστήσει όλους τους πελάτες.

Συγκεκριμένα, από σήμερα 6/6 μέχρι και τις 19/6, ορισμένα έπιπλα και είδη εξωτερικού χώρου βρίσκονται σε έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως -50%!

Όροι & προϋποθέσεις

  • Ισχύει από 6/6/2022 μέχρι 19/6/2022 σε όλα τα καταστήματα, τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop σε επιλεγμένα έπιπλα και είδη εξωτερικού χώρου.
  • Oι τιμές και τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια πιθανόν να διαφοροποιούνται ανά κατάστημα και οι τιμές της προσφοράς αφορούν στο διαθέσιμο απόθεμα του εκάστοτε καταστήματος.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ & στο κατάστημα «Νέας γενιάς» του Πειραιά και του The Mall Athens - σε περίπτωση παραγγελίας, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης και εξόφλησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή εντός 40 ημερών στην αξία της προσφοράς και ισχύει η πολιτική επιστροφών - ikea.gr/exupiretisi-pelaton/politiki-epistrofis/
  • Ισχύει για τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια και όχι στο σύνολο της απόδειξης (σε περίπτωση που στην ίδια απόδειξη έχουν αγοραστεί και προϊόντα από άλλες κατηγορίες ή υπηρεσίες).
  • Ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων
  • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Η νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ

TAGS