Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ιδανικός για κάθε κήπο - Ο τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ που θα σας "λύσει" τα χέρια

Ξεπουλάνε στο λεπτό...

Ιδανικός για κάθε κήπο - Ο τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ που θα σας
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 09.06.2022 19:18
Από Ίρις Βίλα

Μια γρήγορη αναζήτηση είναι αρκετή στο online store των ΙΚΕΑ καθώς πρόκειται να βρείτε δεκάδες προτάσεις για το σπίτι σας όπου θα σας λύσουν τα χέρια. Σε περίπτωση που έχετε άπλετο χώρο στο μπαλκόνι του σπιτιού σας ή στον κήπο σας τότε θα θέλετε σίγουρα και ανάλογα έπιπλα.

Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε έναν απίστευτο τριθέσιο καναπέ ο οποίος είναι κατάλληλος για τον εξωτερικό χώρο. Μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλος ωστόσο θα σας φανεί χρήσιμος αφού μπορείτε να το βάλετε ακόμη και σε ένα όχι τόσο μεγάλο μπαλκόνι.

Επιπλέον, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε ορισμένα έπιπλα και είδη εξωτερικού χώρου τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως -50%!

Ο τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ

 • € 318,00
 • καφέ
 • 890.540.42

ΙΚΕΑ - Τριθέσιος καναπές

Τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ

"Με αγορές πάνω από..." - Χαμός με την νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ! Αν είστε πελάτες σας αφορά...

Μετά την ανακοίνωση των ΙΚΕΑ για νέο κατάστημα (δείτε εδώ σε ποια περιοχή θα ανοίξει), έγινε γνωστή και μια ακόμα είδηση που σίγουρα θα ευχαριστήσει όλους τους πελάτες.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να έχουν 10% επιστροφή για την επόμενη αγορά τους, αν κάνουν αγορά πάνω από 50 ευρώ.

Όροι κ& προυποθέσεις

 • Ισχύει από 23/5/2022 μέχρι 5/6/2022 για αγορές πάνω από 50 ευρώ, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop (29/5 και 5/6 η προσφορά ισχύει μόνο για το IKEA e-shop και το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο).
 • Το κουπόνι υπολογίζεται στην τελική αξία των προϊόντων του καταστήματος ΙΚΕΑ και του ΙΚΕΑ eshop και αφού αφαιρεθούν όλες οι εκπτώσεις και η αξία των υπηρεσιών.
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει από την επομένη ημέρα της αγοράς/παραλαβής των προϊόντων (σε περίπτωση παραγγελίας) και μέχρι τις 3/7/2022. Το κουπόνι πρέπει να εξαργυρωθεί εξολοκλήρου είτε στο κατάστημα ΙΚΕΑ, είτε στο IKEA eshop, είτε στο Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων, στο Σουηδικό Bistro, στο Σουηδικό Εστιατόριο ή στο Café. Το κουπόνι δε μπορεί να εξαργυρωθεί στα αυτόματα ταμεία του Bistro αλλά και του Swedish Deli.
 • Για αγορές που πραγματοποιούνται στο ΙΚΕΑ e-shop το κουπόνι αποστέλλεται ηλεκτρονικά μετά την τιμολόγηση της παραγγελίας.
 • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ & στα καταστήματα «Νέας γενιάς» του Πειραιά και του The Mall Athens - σε περίπτωση παραγγελίας, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης και εξόφλησης της παραγγελίας: και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
 • Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  Για παραγγελίες προϊόντων σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ και τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ με ημερομηνία παράδοσης διαφορετική από την ημερομηνία τιμολόγησης (πχ. Παραγγελία με υπηρεσία μεταφοράς ή/και συναρμολόγησης), το κουπόνι της επιστροφής δίδεται κατά την παράδοση μαζί με το τελικό παραστατικό απόδειξης.
 • Εξαιρούνται οι αγορές από το Τμήμα Κουζινών (έπιπλα και πάγκοι κουζινών).
 • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή εντός 40 ημερών και ισχύει η πολιτική επιστροφών.
 • Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.
 • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά

 Χαμός με την νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλοκαίρι τι φτιάχνεις στη βεράντα; - Αυτός είναι ο τριθέσιος καναπές που ξεπουλάει από τα ΙΚΕΑ

Έχει "ξετρελάνει" τους πελάτες ο γωνιακός καναπές εξωτερικού χώρου από τα ΙΚΕΑ

TAGS
Share