Αφορά όλους τους πελάτες: Σημαντική ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - Ισχύει από σήμερα μέχρι 19/6

"Έσκασαν" τα ευχάριστα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αφορά όλους τους πελάτες: Σημαντική ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - Ισχύει από σήμερα μέχρι 19/6

Μετά την ανακοίνωση των ΙΚΕΑ για νέο κατάστημα (δείτε εδώ σε ποια περιοχή θα ανοίξει), έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 6/6 και μια ακόμα είδηση που σίγουρα θα ευχαριστήσει όλους τους πελάτες.

Συγκεκριμένα, από σήμερα 6/6 μέχρι και τις 19/6, ορισμένα έπιπλα και είδη εξωτερικού χώρου βρίσκονται σε έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως -50%!

Η νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ

Όροι & προϋποθέσεις

  • Ισχύει από 6/6/2022 μέχρι 19/6/2022 σε όλα τα καταστήματα, τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop σε επιλεγμένα έπιπλα και είδη εξωτερικού χώρου.
  • Oι τιμές και τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια πιθανόν να διαφοροποιούνται ανά κατάστημα και οι τιμές της προσφοράς αφορούν στο διαθέσιμο απόθεμα του εκάστοτε καταστήματος.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ & στο κατάστημα «Νέας γενιάς» του Πειραιά και του The Mall Athens - σε περίπτωση παραγγελίας, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης και εξόφλησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή εντός 40 ημερών στην αξία της προσφοράς και ισχύει η πολιτική επιστροφών - ikea.gr/exupiretisi-pelaton/politiki-epistrofis/
  • Ισχύει για τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια και όχι στο σύνολο της απόδειξης (σε περίπτωση που στην ίδια απόδειξη έχουν αγοραστεί και προϊόντα από άλλες κατηγορίες ή υπηρεσίες).
  • Ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων
  • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Η νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ

«Από το 1950...»

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση η οποία αφορά όλους τους πελάτες της.

«Από τη δεκαετία του 1950, στην IKEA επισκεπτόμαστε σπίτια σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι επισκέψεις μάς έχουν προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για το πώς ζουν οι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια.

Εμπνευσμένοι από αυτές τις επισκέψεις, δημιουργήσαμε το βιβλίο «ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ», που εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Phaidon σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ, το οποίο εξερευνά πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκουν νέους τρόπους για μια πιο χαρούμενη, πιο υγιεινή και πιο βιώσιμη καθημερινή ζωή. Μαζί, επισκεφτήκαμε σπίτια, χώρους εργασίας και κοινούς χώρους σε όλο τον κόσμο, από το Μεξικό μέχρι τη Μόσχα, το Μπαλί και τη Βηρυτό και προσπαθήσαμε να ρίξουμε φως στα μικρά πράγματα που αν εφαρμόσουμε όλοι, μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.

IKEA βιβλίο

Το βιβλίο εικονογραφεί πώς μοιάζει σήμερα η ζωή στο σπίτι και χωρίζεται σε έξι περιεχόμενα: χρόνος, χώρος, φαγητό, ξεκούραση, παιχνίδι και συντροφικότητα. Μέσω αυτών των θεμάτων, μοιραζόμαστε τη βιώσιμη ζωή, τις ιδέες, την καινοτομία και την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής – όλα για να εμπνεύσουμε και να δείξουμε ότι μαζί, ακόμη και οι μικρές ενέργειες μπορούν να συμβάλουν σε ισχυρές αλλαγές. Ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει και εσάς.

Με κάθε αγορά από 50€ και πάνω και με την επίδειξη της απόδειξης, μπορείτε να παραλάβετε το συλλεκτικό βιβλίο "Εμείς και ο Πλανήτης μας" από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η ενέργεια ισχύει από 6/5 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις:

  • Η ενέργεια ισχύει για αγορές πάνω από 50€
  • Ως διάρκεια διεξαγωγής της ενέργειας ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 6/5/2022 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • Κάθε κατάστημα διαθέτει διαφορετικό απόθεμα σε διαθέσιμα βιβλία προς διαμοίραση.
  • Οι Συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα παραλαβής μόνο ενός (1) συλλεκτικού βιβλίου με κάθε απόδειξη αγοράς πάνω από 50€.
  • Η παραλαβή του συλλεκτικού βιβλίου πραγματοποιείται από την Εξυπηρέτηση
    Πελατών και με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
  • Η ενέργεια δεν ισχύει για αγορές προϊόντων από το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων.
  • Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας.
TAGS