Είναι γκρι, διθέσιος και κοστίζει 89,99 ευρώ - Ξεπούλησε στο λεπτό ο οικονομικός καναπές των ΙΚΕΑ

Μόνο μέσω επικοινωνίας πλέον η αγορά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι γκρι, διθέσιος και κοστίζει 89,99 ευρώ - Ξεπούλησε στο λεπτό ο οικονομικός καναπές των ΙΚΕΑ

Ξεκινάς από Σεπτέμβρη το νέο σου σπίτι; Είτε είσαι φοιτητής είτε όχι λοιπόν, αυτός ο πολύ οικονομικός καναπές των ΙΚΕΑ θα σε σώσει από το να δώσεις πολλά χρήματα. Είναι διθέσιος, σε γκρι χρώμα και κοστίζει μόλις 89,99 ευρώ.

Ένας καναπές με διαστάσεις που σας διευκολύνουν να επιπλώσετε το χώρο σας, ακόμα κι αν είναι περιορισμένος. Το κάλυμμα από KNISA είναι ύφασμα πολυεστέρα και είναι ανθεκτικό με μαλακή αίσθηση, ενώ καθαρίζεται εύκολα, καθώς αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο ρούχων.

Ο καναπές, μεταφέρεται εύκολα στο σπίτι σας αν επιλέξετε να το μεταφέρετε μόνοι σας. Η συσκευασία είναι λίγο μεγαλύτερη από 1 μέτρο σε ύψος και ζυγίζει 17 Kg.

Μάλιστα, αν το σπίτι είναι πολύ μικρό υπάρχει στην ίδια τιμή και ο καναπές που γίνεται κρεβάτι και είναι επίσης διθέσιος.

Αυτός είναι ο καναπές των ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ διθέσιος καναπές

Το σιδερένιο κρεβάτι που θέλετε για την κρεβατοκάμαρα

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και έτσι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αποφασίσει να κάνουν μία αλλαγή στο σπίτι τους ενόψει της νέας χρονιάς. Τα ΙΚΕΑ έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Μία καλή αρχή μάλιστα για τις αλλαγές στο σπίτι είναι το υπνοδωμάτιο. Αφού σου δείξαμε τον καναπέ που θα σου λύσει τα χέρια (δες τον εδώ), ήρθε η ώρα να σου προτείνουμε και ένα μοντέρνο κρεβάτι που θα αναβαθμίσει το υπνοδωμάτιό σου και θα του δώσει έναν ρομαντικό αέρα.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορεί κανείς να βρει αυτό το κρεβάτι μόνο με 149 ευρώ.

  • Μήκος: 209 cm
  • Πλάτος: 168 cm
  • Ύψος υποποδίου: 98 cm
  • Ύψος κεφαλαριού: 146 cm
  • Μήκος στρώματος: 200 cm
  • Πλάτος στρώματος: 160 cm

ΙΚΕΑ σιδερένιο κρεβάτι

TAGS