Είναι διθέσιος και γίνεται κρεβάτι - Ο σούπερ καναπές των ΙΚΕΑ που κοστίζει μόνο 89,99 ευρώ

Τιμή ευκαιρίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι διθέσιος και γίνεται κρεβάτι - Ο σούπερ καναπές των ΙΚΕΑ που κοστίζει μόνο 89,99 ευρώ

Τα ΙΚΕΑ έχουν βάλει σούπερ εκπτώσεις σε πολλά από τα προϊόντα τους οι οποίες θα ισχύουν για λίγες ακόμη ημέρες (δείτε εδώ). Αν λοιπόν, ετοιμάζεσαι να ανοίξεις το δικό σου σπίτι ή θα ανοίξει το παιδί σου το φοιτητικό του σπίτι είναι ο πιο τέλειος.

Ο εν λόγω καναπές εκτός του ότι είναι διθέσιος οπότε κάθεσαι ακόμη πιο άνετα και με δυο άτομα, γίνεται και κρεβάτι για να φιλοξενήσεις κάποιον, αλλά και αν είναι μικρό το σπίτι σου να έχεις δύο σε ένα.

Αυτός ο καναπές γρήγορα και εύκολα μετατρέπεται σε ένα ευρύχωρο διπλό κρεβάτι. Το τεντωμένο ύφασμα κάνει τον καναπέ- κρεβάτι άνετο τόσο για να κάθεστε όσο και για να κοιμάστε. Είναι ελαφρύς, ιδανικός όταν καθαρίζετε ή μετακινείτε τα έπιπλα.

Αυτός είναι ο καναπές κρεβάτι των ΙΚΕΑ

Καναπές κρεβάτι ΙΚΕΑ

3+1 φυτά που θα διακοσμήσουν τον χώρο στο σπίτι σου

Μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των ΙΚΕΑ είναι αρκετή προκειμένου να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Μετά λοιπόν από τον τριθέσιο καναπέ εξωτερικού χώρου όπου σας προτείναμε καθώς ξεπουλάει στο λεπτό, σειρά έχουν 3+1 φυτά που δεν πρέπει να λείπουν από τα σπίτι σας.

Αναμφίβολα, ένα φυτό δίνει άλλη αίσθηση στον χώρο καθώς τον διακοσμεί ιδιαίτερα. Όσοι είστε λάτρεις λοιπόν, επιλέξαμε τα πιο ιδανικά φυτά τα οποία είναι must have καθώς είναι τόσο όσο ειδικά για ένα σπίτι το οποίο δεν έχει μεγάλο χώρο. Μάλιστα, θα α βρείτε σε πολύ καλή τιμή καθώς το μεγαλύτερο ποσό ανέρχεται στα 3,99 ευρώ.

HEDERA HELIX
3,99€

Το απόλυτο φυτό από τα ΙΚΕΑ

KALANCHOE
3,99€

ΙΚΕΑ - Αγορά φυτού

EPIPREMNUM
3,99€

ΙΚΕΑ - Το φυτό από τα ΙΚΕΑ

FEJKA
3,49€

Το ιδανικό φυτό για τον χώρο σας από τα ΙΚΕΑ

TAGS