"Μέχρι τις 21 Αυγούστου..." - Μεγάλες ουρές στα ταμεία των IKEA

Αυτές τις εκπτώσεις δεν πρέπει να τις χάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μεγάλες εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα των ΙΚΕΑ ορισμένων περιοχών οι οποίες φτάνουν μέχρι και το απίστευτο 70%. Στα ταμεία λοιπόν, γίνεται χαμός και θα γίνει ακόμη περισσότερος τώρα που θα ανακοινωθούν οι βάσεις και οι νέοι φοιτητές θα φτιάξουν τα δικά τους σπίτια (δείτε τριθέσιο καναπέ).

Η ενέργεια ισχύει σε επιλεγμένα είδη και όσο υπάρχουν αποθέματα και σχετικά ανακοίνωσε εξέδωσε η γνωστή αλυσίδα μέσα από την διαδικτυακή της σελίδα.

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Ισχύει από 11/7/2022 μέχρι 21/8/2022 σε όλα τα καταστήματα, τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop σε επιλεγμένα είδη και για όσο υπάρχουν αποθέματα.
  • Oι τιμές και τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια πιθανόν να διαφοροποιούνται ανά καταστήματα και οι εκπτωτικές τιμές αφορούν στο διαθέσιμο απόθεμα του εκάστοτε καταστήματος.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ & στα καταστήματα «Νέας γενιάς» στον Πειραιά και το The Mall Athens - σε περίπτωση παραγγελίας, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης και εξόφλησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή εντός 40 ημερών στην εκπτωτική αξία και ισχύει η πολιτική επιστροφών - ikea.gr/exupiretisi-pelaton/politiki-epistrofis/
  • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Εκπτώσεις ΙΚΕΑ

3+1 φυτά από τα ΙΚΕΑ που κοστίζουν μόνο 3,99 ευρώ

Μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των ΙΚΕΑ είναι αρκετή προκειμένου να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Μετά λοιπόν από τον τριθέσιο καναπέ εξωτερικού χώρου όπου σας προτείναμε καθώς ξεπουλάει στο λεπτό, σειρά έχουν 3+1 φυτά που δεν πρέπει να λείπουν από τα σπίτι σας.

Αναμφίβολα, ένα φυτό δίνει άλλη αίσθηση στον χώρο καθώς τον διακοσμεί ιδιαίτερα. Όσοι είστε λάτρεις λοιπόν, επιλέξαμε τα πιο ιδανικά φυτά τα οποία είναι must have καθώς είναι τόσο όσο ειδικά για ένα σπίτι το οποίο δεν έχει μεγάλο χώρο. Μάλιστα, θα α βρείτε σε πολύ καλή τιμή καθώς το μεγαλύτερο ποσό ανέρχεται στα 3,99 ευρώ.

HEDERA HELIX
3,99€

Το απόλυτο φυτό από τα ΙΚΕΑ

KALANCHOE
3,99€

ΙΚΕΑ - Αγορά φυτού

EPIPREMNUM
3,99€

ΙΚΕΑ - Το φυτό από τα ΙΚΕΑ

FEJKA
3,49€

Το ιδανικό φυτό για τον χώρο σας από τα ΙΚΕΑ

TAGS