Αυτό είναι το έπιπλο που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου - Θα το βρεις στα ΙΚΕΑ μόνο με 19,99 ευρώ

Σε τιμή σοκ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτό είναι το έπιπλο που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου - Θα το βρεις στα ΙΚΕΑ μόνο με 19,99 ευρώ

Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε το δωμάτιό σας, τότε σας έχουμε την απόλυτη λύση καθώς μετά από μια γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store των ΙΚΕΑ βρήκαμε δεκάδες επιλογές για όλα τα γούστα.

Μετά από τον διθέσιο καναπέ που έχει κάνει θραύση λόγω της τιμής του αλλά και για το πόσο βολικός είναι, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα γραφείο το οποίο όχι μόνο ταιριάζει σε όλους τους χώρους αλλά θα σας "λύσει" τα χέρια καθώς η τιμή του είναι αρκετά οικονομική.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε μικροπράγματα, όπως σημειωματάρια, μολύβια και περιοδικά, αυτά που θέλετε κοντά σας στο ράφι κάτω από την επιφάνεια του γραφείου. Για να κάνετε την αποθήκευση και την οργάνωση ακόμα πιο εύκολη, συμπληρώστε με διάφορα αξεσουάρ.

Το γραφείο από τα ΙΚΕΑ που ξεπουλάει στο λεπτό

  • Λευκό
  • 19,99 ευρώ

Η προσφορά από τα ΙΚΕΑ που δεν πρέπει να σου φύγει

Εξωτερική φωτογραφία: (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ// EUROKINISSI)

Οι εκπτώσεις που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησαν τα ΙΚΕΑ καθώς ανακοίνωσαν μια σημαντική είδηση η οποία αφορά αποκλειστικά του φοιτητές και θα ισχύσει μέχρι τις 2/10.

Συγκεκριμένα, δίνουν κουπόνι σε όλους τους φοιτητές για αγορές στο IKEA e-shop από 650€ και πάνω κερδίζετε 100€ κουπόνι αγορών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ & με αγορές 350€ έως 650€ κερδίζετε κουπόνι 50€. Μπορείτε επίσης να ρίξετε και μια ματιά στον πιο οικονομικό καναπέ που θα βρέιτε.

  • Προσθέστε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ακολουθώντας τα βήματα.
  • Αν η αξία των προϊόντων σας είναι από 350€ έως 649,99€ ή από 650€ και πάνω τότε μπορείτε να αποστείλετε τα δικαιολογητικά σας για να γίνει ο έλεγχος αν είστε δικαιούχος του κουπονιού των 100€ ή 50€ αντίστοιχα.
  • Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται στο: ecommerce@ikea.gr και είναι τα εξής:
  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Φοιτητική ταυτότητα ή δικαιολογητικό εισαγωγής (σκαναρισμένα)
  3. Αριθμός κινητού τηλεφώνου
  4. Αριθμός παραγγελίας (αναγράφεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας με την ολοκλήρωσή της)
  • Μετά την τιμολόγηση και αποστολή της παραγγελίας, η ομάδα του IKEA e-shop θα επεξεργαστεί τα δικαιολογητικά σας με σκοπό να εγκριθεί ή όχι η έκδοση κωδικού κουπονιού αγορών για τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ή το kotsovolos.gr
  • Εφόσον υπάρχει έγκριση, ο κωδικός του κουπονιού θα αποστέλλεται με μήνυμα SMS εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Η ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

TAGS