Είναι διθέσιος και χωράει σε κάθε σαλόνι - Πανζουρλισμός με τον μαύρο καναπέ των ΙΚΕΑ αξίας μόνο 129 ευρώ

Ο πιο οικονομικός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι διθέσιος και χωράει σε κάθε σαλόνι - Πανζουρλισμός με τον μαύρο καναπέ των ΙΚΕΑ αξίας μόνο 129 ευρώ

Στα ΙΚΕΑ πάντα βρίσκεις πολύ καλές τιμές σε πολλά είδη για το σπίτι. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο σου ή τώρα ξεκινάς τη νέα σου ζωή σε καινούργιο σπίτι αλλά δεν είναι μεγάλο σε τετραγωνικά, τότε αυτός ο καναπές είναι ο καλύτερος (βέβαια υπάρχει και ένας που γίνεται κρεβάτι).

Είναι ένας καναπές με διαστάσεις που σας διευκολύνουν να επιπλώσετε το χώρο σας, ακόμα κι αν είναι περιορισμένος. Επίσης το κάλυμμα από KNISA ύφασμα πολυεστέρα, είναι ανθεκτικό με μαλακή αίσθηση.

Η ανθεκτικότητα του καλύμματος στην τριβή έχει δοκιμαστεί με 40.000 κύκλους τριβής. Από 15.000 κύκλους και πάνω σημαίνει ότι το κάλυμμα είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο σπίτι, ενώ πάνω από 30.000 κύκλους σημαίνει μεγάλη αντοχή στην τριβή.

Το κάλυμμα έχει ανθεκτικότητα στο φως επιπέδου 5-6 (ικανότητα αντοχής στο ξεθώριασμα) σε κλίμακα από 1 έως 8. Σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας, το επίπεδο ανθεκτικότητας στο φως 4 ή υψηλότερο είναι κατάλληλο για χρήση στο σπίτι.

Αυτός είναι ο καναπές των ΙΚΕΑ αξίας 129 ευρώ

Διθέσιος καναπές ΙΚΕΑ

Κανόνες Φενγκ Σούι για να γεμίσει το σαλόνι θετική ενέργεια

Το καθιστικό πρέπει να είναι ορατό από την εξώπορτα: οι ειδικοί επί του θέματος, υποστηρίζουν ότι αν το καθιστικό σας είναι «κρυμμένο», τότε δεν θα έχετε ιδιωτικότητα στη ζωή σας και θα επηρεαστεί αρνητικά η δουλειά σας.

Η διάταξη των επίπλων πρέπει να σχηματίζει τετράγωνο ή ορθογώνιο παραλληλόγραμμο: μ’ αυτόν τον τρόπο θα φέρετε τύχη στα οικονομικά σας και θα βοηθήσετε την ροή της ενέργειας.

Η θέση του καναπέ: ο καναπές πρέπει να έχει την πλάτη προς τον τοίχο και να μην βρίσκεται μπροστά, κάθετα ή παράλληλα με την πόρτα εισόδου, γιατί μπλοκάρει τη είσοδο της ενέργειας.

Όχι καθρέφτης πίσω απ’ τον καναπέ: ο καθρέφτης πίσω απ’ τον καναπέ φέρνει κακή τύχη. Προτιμότερο είναι να τον τοποθετήσετε στο πλάι του καναπέ.

Μην «μπουκώνετε» τον χώρο με αντικείμενα και έπιπλα: το πολύ «φορτωμένο» σαλόνι οδηγεί σε επιδείνωση της υγείας και εμπόδια στην καθημερινότητα.

TAGS