Αν έχετε φυτά στο δωμάτιο σας μετακινείστε τα άμεσα - Το Feng Shui προειδοποιεί για απιστία και...

Δείτε αναλυτικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
pixabay/tungnguyen0905
pixabay/tungnguyen0905

Μπορεί αρκετός κόσμος να λατρεύει τα λουλούδια μέσα στο σπίτι ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εκτός ότι υπάρχουν θανατηφόρα φυτά που μπορεί μέχρι και να σκοτώσουν (δείτε εδώ ποια), υπάρχουν και ορισμένοι κανόνες του Feng Shui που πρέπει να ακολουθήσουμε αν πιστεύουμε στην ενέργεια.

Ένας από τους κανόνες λέει πως δεν πρέπει να έχουμε λουλούδια στο υπνοδωμάτιο μας καθώς μόνο τραγωδίες δέρνει στα ζευγάρια και συγκεκριμένα... απιστία και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Γιατί δεν πρέπει να έχουμε φυτά στο υπνοδωμάτιο σύμφωνα με το Feng Shui

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Feng Shui, τα λουλούδια ενθαρρύνουν την απιστία και την προδοσία. Αντιπροσωπεύουν εξωσυζυγικές σχέσεις και μπορούν να προσελκύσουν αυτό το είδος προβλήματος ανάμεσα στους συντρόφους, γράφει το Meygeia.gr

Επίσης τα λουλούδια μπορεί να μαραθούν, επειδή το υπνοδωμάτιο δεν φωτίζεται καλά. Επίσης, τ λουλούδια μπορεί να μαζέψουν σκόνη, που μπορεί να είναι πολύ βλαβερή για όσους πάσχουν από άσθμα.

Τα 5 φυτά που σύμφωνα με το Feng Shui πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο σπίτι σου

Μπαμπού

Τα μπαμπού χαρίζουν ηρεμία, υγεία, ευτυχία, πλούτο και αγάπη. Σύμφωνα με το Feng Shui τα μπαμπού πρέπει να τοποθετούνται πάνω σε τραπέζι και ποτέ στο πάτωμα. Επίσης, ο αριθμός των μπαμπού καθορίζει και την επίδρασή τους στον χώρο. Έτσι τα δύο μπαμπού προσφέρουν την αγάπη, τα τρία την ευτυχία, τα πέντε ή επτά προσελκύουν την υγεία, τα έξι ή οκτώ τον πλούτο και την αφθονία, τα εννέα γενικά την καλή τύχη, τα δέκα εκφράζουν την επιθυμία για ικανοποίηση κα τέλος τα εικοσιένα την υγεία και τον μεγάλο πλούτο.

undefined

Κράσουλα

Η κράσουλα είναι ένα φυτό με στρογγυλά φύλλα, τα οποία σύμφωνα με το Feng Shui φέρνουν τύχη και ευημερία. Επίσης, λέγεται ότι το συγκεκριμένο φυτό, εάν τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού, φέρνει πλούτο και επιτυχίες.

Κράσουλα φυτό

Σενσιβέρια

Η σενσιβέρια είναι ένα εντυπωσιακό φυτό που σύμφωνα με το Feng Shui, διώχνει την αρνητική ενέργεια. Επιπλέον, έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τις τοξίνες από τον αέρα με αποτέλεσμα να βελτιώνει την ποιότητα του χώρου.

Παχίρα

Η παχίρα λέγεται ότι φέρνει καλή τύχη, ισορροπία και πλούτο. Είναι ένα εντυπωσιακό φυτό με πλεγμένο κορμό και το σχήμα των φύλλων της αντιπροσωπεύει τα πέντε βασικά στοιχεία του Feng Shui: το ξύλο, το νερό, τη γη, τη φωτιά και το μέταλλο.

undefined