Αν είστε ανύπαντροι βάλτε το οπωσδήποτε στο κομοδίνο σας! Αν σας το δώσει ο σύντροφός σας σημαίνει... - Το φυτό που έχει στη μονοκατοικία της η Τατιάνα Στεφανίδου

Δοκιμάστε το!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου

Τα φυτά, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι ίσως ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να αλλάξετε έναν χώρο εντελώς και μάλιστα ταιριάζουν σε κάθε στυλ. Έχουμε δει πολλές διάσημες γυναίκες της ελληνικής showbiz να "ντύνουν" τα σπίτια τους με διαφορετικά άνθη, πετώντας όμως κάποια από αυτά, διότι φέρνουν κακοτυχία και είναι γρουσούζικα (δείτε εδώ από ποιο φυτό απαλλάχθηκε η Ιωάννα Τούνη όταν της το είπε η μητέρα του Αλεξάνδρου).

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ωστόσο, έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο λουλούδι στο εσωτερικό της μονοκατοικίας της, το οποίο σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, ανανεώνει το οξυγόνο στο χώρο και αν το έχετε στο κομοδίνο σας φέρνει τύχη και ρομαντισμό για τους ανύπαντρους/ες. Με λίγα λόγια φέρνει στη ζωή σας ένα νέο σύντροφο.

Αυτό το φυτό που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου πρέπει να έχουν οπωσδήποτε οι ανύπαντροι/ες στο κομοδίνο τους

Ο λόγος για την ορχιδέα! Το όνομα «ορχιδέα» προέρχεται από την ελληνική λέξη Orkhis και ονομάστηκε έτσι από έναν αρχαίο Έλληνα βοτανολόγο, τον Θεόφραστο, ο οποίος πίστευε ότι οι ρίζες της ορχιδέας έμοιαζαν με μέρος της ανδρικής ανατομίας. Οι Ορχιδέες είναι επιφυτικές στο φυσικό τους περιβάλλον, αναπτύσσονται σε δέντρα και πετρώματα, αντί απευθείας στο έδαφος.

Τατιάνα Στεφανίδου φυτά
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου

Είδη από την οικογένεια Ορχιδεών Orchidaceae βρίσκονται σχεδόν σε κάθε βιότοπο σε όλο τον κόσμο εκτός από τους παγετώνες, αλλά οι πιο διαφορετικοί τύποι Ορχιδεών μπορούν να βρεθούν στις τροπικές περιοχές. Αυτές οι τροπικές Ορχιδέες είναι γνωστές για τα φωτεινά, επιδεικτικά λουλούδια τους που έρχονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Οι συμβολισμοί της, μάλιστα, είναι ποικίλοι. Αν έχετε ήδη σύντροφο και σας κάνει δώρο μία ορχιδέα, πρέπει να ξέρετε πως επειδή είναι φυτό με παρατεταμένη ανθοφορία, τείνει να συμβολίζει τη σταθερότητα της σχέσης στο χρόνο, την αγνή αγάπη και τη συντροφικότητα. Επιπλέον, λόγω της εξωτικής προέλευσής της, δεν παύει να είναι ένα ερωτικό λουλούδι, γι' αυτό και συνηθίζεται να την προσφέρουν άνδρες που τρέφουν βαθιά εκτίμηση προς τις συντρόφους τους και προσδοκούν ή γιορτάζουν μια βαθιά και μακροχρόνια σχέση.

ορχιδέα
Unsplash / Alexandra Nosova

Η μονοκατοικία της παρουσιάστριας

Η Τατιάνα Στεφανίδου - δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνισή της - και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μπορεί να απολαμβάνουν να βρίσκονται στο στούντιο μπροστά από τις κάμερες ενημερώνοντας τον κόσμο για τα διάφορα γεγονότα στη χώρα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα που να τους ηρεμεί περισσότερο από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία με τεράστιο κήπο, όπως και το μπάρμπεκιου που έχουν επιλέξει για τις ηλιόλουστες ημέρες, με το εσωτερικό του να είναι επιβλητικό, καθώς κυριαρχούν έπιπλα vintage αισθητικής σε γήινες αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Λύδια Ευαγγελάτου: Καμία σχέση την έφηβη που ήταν - Ολόκληρη γυναίκα με έντονο βάψιμο & λευκό φόρεμα η κόρη της Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος