Όσο κι αν δεν του φαίνεται: Αυτό είναι το φυτό που φέρνει τύχη και χρήμα στο σπίτι

Δεν είναι και το πιο ευπαρουσίαστο αλλά...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Όσο κι αν δεν του φαίνεται: Αυτό είναι το φυτό που φέρνει τύχη και χρήμα στο σπίτι

Το Feng Shui γνωρίζει κι εμείς το πιστεύουμε! Πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε με βάση το Feng shui ποια είναι τα 6 φυτά που αν τα βάλετε σπίτι σας μπορεί να σας φέρνουν κακοτυχία (δείτε τα εδώ αναλυτικά), ενώ σήμερα θα σας αποκαλύψουμε αυτό το ένα και μοναδικό που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου γιατί πέρα από τύχη φέρνει και... λεφτά!

Ο κάκτος θα σου φέρει την τύχη

Όπως έχει γραφτεί αρκετά οι κάκτοι αποτελούν μια πολύ όμορφη διακοσμητική πινελιά στους χώρους του σπιτιού μας ή του γραφείου. Είναι ένα φυτό που απαιτεί ειδική φροντίδα για να διατηρηθεί και λέγεται ότι έχει την ικανότητα να αποκρούει το φθόνο, τους εισβολείς, τα κακόβουλα άτομα, τους υποκριτές και να απορροφά την αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τις οικιακές συσκευές.

Όσο κι αν δεν του φαίνεται: Αυτό είναι το φυτό που φέρνει τύχη και χρήμα στο σπίτι
Unsplash.com

Αξίζει να γνωρίζεις πως οι περισσότεροι κάκτοι ζουν σε μέρη θερμά και ξηρά. Υπάρχουν 1.500 με 1.800 είδη κάκτων πάνω στη Γη. Οι περισσότεροι κάκτοι έχουν παχύ βλαστό, καθόλου φύλλα, πολλά αγκάθια, ενώ ανθίζουν από τον Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο. Η ρίζα του κάκτου είναι πολύ ρηχή, δηλαδή το βάθος είναι μικρό.

Ένα ακόμη φυτό που θα σου φέρει τύχη: Μέντα

Η μέντα είναι ένα φυτό με πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες τις οποίες μπορούμε να επωφεληθούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το να έχετε αυτό το φυτό στο σπίτι σας όχι μόνο εγγυάται μια καλή βοήθεια για την υγεία σας γενικά, αλλά προωθεί θετικούς παλμούς σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Λέγεται ότι η μέντα θα καταπολεμήσει την κακή αύρα και την αϋπνία. Επίσης μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία στο σπίτι σας.