Candle stories: Μπες στον μαγικό κόσμο των κεριών

Χειροποίητες δημιουργίες από φυσικά υλικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Candle stories: Μπες στον μαγικό κόσμο των κεριών

Η ιδέα να ομορφύνουμε τον χώρο μας με κεριά αποτελεί αξία διαχρονική και κλασική, αφού ταιριάζουν σε κάθε εποχή και στυλ διακόσμησης, χαρίζοντας ξεχωριστή αίσθηση σε κάθε σπίτι! Και μάλιστα όταν πρόκειται για δημιουργίες που συνδυάζουν άριστα την κομψότητα και την πολυτέλεια με τις εξαιρετικές τιμές, τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Το Workshop Candle Stories δημιουργεί χειροποίητα κεριά σόγιας χωρίς προσμείξεις και αλλεργιογόνα, με φυσικά αρωματικά έλαια, που απελευθερώνονται στο σπίτι ή το γραφείο τόσο κατά τη διάρκεια της καύσης όσο και ως διακοσμητικά, αφού το άρωμά τους πλημμυρίζει τον χώρο χωρίς καν να τα ανάψουμε.

candle stories

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι 100% φυτικές πρώτες ύλες, τα ξεχωριστά σχέδια και χρώματα, που καλύπτουν κάθε τύπο εσωτερικής διακόσμησης αλλά και την εκάστοτε γιορτή ή κοινωνική εκδήλωση, κάνουν τα Candle Stories... απαραίτητα στην καθημερινότητά μας αλλά και για να αναδείξουμε τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μας!

Γιατί τι πιο όμορφο και στυλάτο από το να αναβαθμίσεις την κατοικία σου, το γραφείο, το εξοχικό σου, το σκάφος ή την επιχείρησή σου με το υπέροχο άρωμα και στυλ των unique χειροποίητων κεριών Candle Stories; Δεν έχεις παρά να δεις τις προτάσεις τους στο candle-stories.shop.

cantle stories κερια

Δώρα για κάθε περίσταση

Πάσχα, Χριστούγεννα, καλοκαίρι αποκτούν άλλη αίσθηση μέσα στον χώρο σου με τα ανάλογα κεριά που θα σου προτείνουν οι ειδικοί του Workshop, ενώ ο γάμος ή η βάφτιση που θέλεις να κάνεις θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό των καλεσμένων σου αν επιλέξεις διακόσμηση με Candle Stories και φυσικά μπομπονιέρες με τα δικά σου αγαπημένα σχέδια κεριών. Και μην ξεχνάς ότι με το εκπληκτικό τους packaging αποτελούν το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα σε θυμούνται για πάντα!

πακέτο candle stories

Δεν έχεις λοιπόν παρά να χαρίσεις έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο σου και να ταξιδέψεις νοερά σε ονειρεμένους προορισμούς με παραδεισένια αρώματα, απογειώνοντας όλες τις αισθήσεις!

INFO

Site: candle-stories.shop

Instagram: _candle.stories