GNTM - Twitter: Έκαναν ντουζ πάνω σε λεωφορείο και οι χρήστες πήραν φόρα - «Έτσι περιφέρουν τις νύφες στα χωριά»!

Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά!

GNTM - Twitter: Έκαναν ντουζ πάνω σε λεωφορείο και οι χρήστες πήραν φόρα - «Έτσι περιφέρουν τις νύφες στα χωριά»!

Τα κορίτσια του GNTM έκαναν ντουζ πάνω σε λεωφορείο και οι χρήστες του Twitter πήραν φόρα. «Έτσι περιφέρουν τις νύφες στα χωριά».

Για ακόμη μια φορά οι χρήστες έδωσαν ρέστα με τις επικές ατάκες τους, τόσο για την δοκιμασία, όσο για τα κορίτσια, αλλά και για τους κριτές. GNTM: Έβαλε από νωρίς τις φωνές η Ζενεβιέβ! Έκραξε τα κορίτσια! (Βίντεο)

Ορίστε, μερικά από τα πιο καυτά tweets!

GNTM Twitter

GNTM Twitter

GNTM Twitter

GNTM Twitter

GNTM Twitter

GNTM Twitter

GNTM: Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο! Ποια παίκτρια έκραξε; (Βίντεο)

Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο σήμερα στο GNTM. Ποια παίκτρια έκραξε μετά μετά τον σχολιασμό της φωτογραφίας της από τους κριτές;

Οι διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να να πει την γνώμη της για την συμπαίκτρια της, την οποία όπως φαίνεται δεν συμπαθεί καθόλου.

Όπως φαίνεται, η Ελευθερία, η οποία πήρε το golden pass και μπήκε από την αρχή στο σπίτι του GNTM, δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής από την ομάδα των «FF». GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)

GNTM: Τσακώθηκαν Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου! Τους γύρισε την πλάτη την ώρα της δοκιμασίας! (Βίντεο)

Τσακώθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να γυρνάει την πλάτη της την ώρα της δοκιμασίας.

Όπως φαίνεται η Ζενεβιέβ από νωρίς σήμερα έχει τα νεύρα της, αφού νωρίτερα έβαλε τις φωνές στα κορίτσια, λόγω της χθεσινής δοκιμασίας.

«Αυτό το κορίτσι θέλει πολύ μάθημα», είπε η coach των κοριτσιών με την Ζενεβιέβ να απαντάει: «Δεν είμαστε φροντιστήριο».

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Μίλα για εσένα. Εσύ είσαι art director εγώ σου λέω θέλει μάθημα. Δεν ξέρει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά. Δεν έρχονται για να μάθουν κιόλας; Αι παρατήστε με».

GNTM: Αυτή η αποχώρηση είναι «βόμβα»! Αγαπημένη παίκτρια φεύγει την επόμενη εβδομάδα!

Αυτή η αποχώρηση στο GNTM είναι «βόμβα». Αγαπημένη παίκτρια φεύγει από το παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και έχουμε πάθει σοκ.

Η συγκεκριμένη είχε τραβήξει την συμπάθεια τον κριτών οι οποίοι την πέρασαν στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι.

Ωστόσο, αποχωρεί όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». GNTM: Ξέσπασε καβγάς στο σπίτι! Ο ρόλος της Ζενεβιέβ που έφερε τις εντάσεις! (Βίντεο)

«Την άλλη Τρίτη τα κορίτσια θα ποζάρουν για κάποιο brand και τότε θα αποχωρήσει η Λυδία, η κοπέλα με την αλωπεκία», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.