Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Μετά το "Brexit" ήρθε το "Megxit" και το Twitter... παραληρεί!

Πανικός με την παραίτηση τους!

Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Μετά το

Από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση για την παραίτηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, το Twitter, παραληρεί κανονικά! Μετά από το διάσημο "Brexit", τώρα δημιουργήθηκε και το "Megxit"!

Στιγμές απείρου κάλλους βλέπουμε να διαδραματίζονται στο διαδίκτυο, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ πως επιθυμούν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Το Twitter φυσικά δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτή τη φρενίτιδα πληροφοριών, και η αλήθεια είναι πως... κέντησε με την παραίτηση του ζευγαριού.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα καλύτερα tweets:

βασιλική οικογένεια

μεγκαν μαρκλ πρίγκιπας χάρι

Πρίγκιπας Χάρι

μεγκαν μαρκλ

twitter

μεγκαν χάρι twitter

μεγκαν χάρι παραίτηση

βασίλισσα ελισάβετ

Χάος στο Buckingham! Αυτό είναι το επόμενο βήμα του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους αξιώματα!

Χάος επικρατεί στο Buckingham από χθες το βράδυ και όχι άδικα! Το επόμενο βήμα της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι μετά την παραίτηση τους από τα βασιλικά τους αξιώματα έγινε γνωστό και δεν το περίμενε κανείς.

Μία είδηση ήρθε να σοκάρει όλο τον κόσμο χθες το βράδυ, μιας και ο Πρίγκιπας Χάρι, μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Μέγκαν Μαρκλ, μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση τους, δήλωσαν πως παραιτούνται από τα αξιώματά τους ως Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ.

Είναι αλήθεια ωστόσο, ότι τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά ούτε με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μιντλετον αλλά ούτε και με την Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία τους απέκλεισε κανονικά από τις καθιερωμένες της χριστουγιεννιάτικες ευχές.

Έτσι οι δυο τους από εδώ και στο εξής θα μετακομίσουν στην Αμερική, όπου θα εργασθούν εθελοντικά, αφήνοντας πίσω τα πλούτη αλλά και τη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, ο Χάρι, μιλώντας σε ένα δοκιμαντέρ που είχε γίνει για τη ζωή της μητέρας του, Νταϊάνα, είχε ξεκαθαρίσει πως: «Δεν θα δεχτώ τον εκφοβισμό ώστε να παίξω το παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου».

Ενώ μάλιστα ξεκαθάρισε πως κάθε φορά που καλείται να αντιμετωπίσει μπροστά του κάμερες, του έρχονται μνήμες από το θάνατο της αγαπημένης λαίδης, κι έτσι δε θα ήθελε η Μέγκαν Μαρκλ, να έχει την ίδια κατάληξη με την μητέρα του, τονίζοντας πως φοβάται.

Από τη μεριά του το Buckingham, εξέδωσε δική του ανακοίνωση μέσα από την οποία προειδοποιεί ότι η παραίτησή τους θα πάρει χρόνο:

«Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα».

Σύμφωνα πάντως με την Daily Mail το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι «απογοητευμένο» ενώ φουντώνουν οι ισχυρισμοί ότι το ζευγάρι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, δεν είχε πει το παραμικρό στην Βασίλισσα Ελισάβετ για την απόφασή τους, την οποία ανακοίνωσαν μέσω social media.