Έκτακτο! Παραιτήθηκε ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ!

Πανικός στο παλάτι!

Έκτακτο! Παραιτήθηκε ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το πήραν απόφαση και ο καθένας από τους δυο τους παραιτήθηκε από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σοκάροντας την κοινωνία της Αγγλίας αλλά το Buckingham!

Η είδηση για την παραίτηση του ζεύγους έσκασε σαν βόμβα!

Με επίσημη ανακοίνωση στο Instagram, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσαν ότι εγκαταλείπουν την πριγκιπική ζωή.

«Σκοπεύουμε να παραιτηθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία», αναφέρουν.

Θυμίζουμε ωστόσο, ότι οι σχέσεις του ζευγαριού με την Βασίλισσα ήταν ιδιαίτερα τεταμένες, αφού αποφάσισαν να μην περάσουν μαζί της τα Χριστούγεννα!

Μέγκαν Μαρκλ: H δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Χάρι που φούντωσε τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη!

Αυτή η δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι που φούντωσε τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη!

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση για το 2020 και ύστερα από πολύ πολύ καιρό, έκανε χθες η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι επισκέφθηκαν την Υπατη Αρμοστή του Καναδά στο Λονδίνο προκειμένου να την ευχαριστήσουν για την 6 εβδομάδων φιλοξενία τους στον Καναδά.

Σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε από τους γνωρίζοντες το βασιλικό εθιμοτυπικό ανήκουστη, καθώς δεν έχει ξαναγίνει κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει επίσημη επίσκεψη ενώ βρίσκεται σε ιδιωτικές διακοπές, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι θέλησαν χθες να εκδηλώσουν δημόσια την αγάπη τους για τον Καναδά και τον καναδικό λαό που τους φιλοξένησε.

Οι παρουσιαστές του αυστραλέζικου τηλεοπτικού show «Sunrise» σχολίασαν τον τρόπο με τον οποίο η Μέγκαν κρατούσε το παλτό της όταν έφευγε από το κτήριο και τούς θύμισε τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να κρύψει την κοιλιά της στη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της στον Άρτσι.

Τότε είχε χρησιμοποιήσει δυο ντοσιέ που κρατούσε μπροστά στην κοιλιά της.

«Είναι πολύ λαμπεροί! Νομίζω ότι η Μέγκαν έχει μια λάμψη! Η παραγωγός μας πιστεύει ότι ο τρόπος που κρατάει το παλτό της αποτελεί ανάμνηση του τρόπου με τον οποίο προσπάθησε να κρύψει την προηγούμενη εγκυμοσύνη της» είπαν.

Οι επίμαχες φωτογραφίες:

Μέγκαν Μαρκλ έγκυος

Μέγκαν Μαρκλ ταινίες

Μέγκαν Μαρκλ Νταιάνα

Εντωμεταξύ δείτε ξανά τα μπερδέματα που έκανε στο παλάτι! Το ταξίδι της έφερε αναστάτωση!