#Mystylerocksgr: "Ο Γαβαλάς είπε στην εγγονή του Τσοχατζόπουλου ότι ξέρει τον παππού της από την φυλακή ή όχι ακόμη;"

Έγινε πάρτι στο twitter κατά την διάρκεια της πρεμιέρας!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
#Mystylerocksgr:

Το Hashtag #mystylerocksgr στο Twitter πήρε "φωτιά" μετά την χθεσινή πρεμιέρα και ένα από τα tweets που ξεχωρίσαμε ήταν: "Ο Γαβαλάς είπε στην εγγονή του Τσοχατζόπουλου ότι ξέρει τον παππού της από την φυλακή ή όχι ακόμη;"

Το ριάλιτι - γιατί για ριάλιτι πρόκειται πλέον - που ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ΣΚΑΙ έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 13/1 την επανεμφάνισή του και οι χρήστες του διαδικτύου εννοείται πως δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω!

Δείτε κάποια από τα tweets που ξεχωρίσαμε:

ΣΚΑΙ

My Style Rocks ΣΚΑΙ πρεμιέρα

My Style Rocks ΣΚΑΙ

#mystylerocksgr

my style rocks twitter

Λάκης Γαβαλάς
my style rocks

Να τονίσουμε πως μια από τις παίκτριες που ξεχώρισε ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία με το καλησπέρα σας τα έβαλε τόσο με κριτική επιτροπή όσο και με τις συμπαίκτριές της!

My Style Rocks: Έβαλε «φωτιά» στον ΣΚΑΙ! Έτριβαν τα μάτια τους με τα νούμερα της πρεμιέρας!

Το My Style Rocks έβαλε «φωτιά» στον ΣΚΑΙ! Έτριβαν τα μάτια τους με τα νούμερα της πρεμιέρας και τα έχουμε όλα αναλυτικά! Ιδού τα ποσοστά...

Με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και μια νικήτρια ανατρεπτική, το My Style Rocks επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ! Πώς τα πήγε όμως σε τηλεθέαση δυναμικού κοινού;

Μπορούμε να πούμε ότι η επιστροφή του reality μόδας σάρωσε, αφού ειδικά σε τέταρτο έκανε έως και 29.7%! Δείτε τα αναλυτικά:

20.7
20.1
25.4
29.7
27.5
22.3
23.7
22.1
16.6
16.4
19

Να τονίσουμε ότι σε σύνολο δυναμικού κοινού έκανε 22,1!