Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ποια είναι η παίκτρια του My Style Rocks που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το καλησπέρα σας;

Εκνεύρισε τους κριτές και ήρθε σε κόντρα με τις συμπαίκτριές της! To λέμφωμα, το instagram της και τα... μικρά της μυστικά!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ποια είναι η παίκτρια του My Style Rocks που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το καλησπέρα σας;

Με το καλησπέρα σας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο My Style Rocks! Ποια είναι, λοιπόν, η παίκτρια που ήρθε σε κόντρα με την κριτική επιτροπή αλλά και με τις συμπαίκτριές της;

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας το ριάλιτι του Ατζούν Ιλιτζαλί στο ΣΚΑΙ που περίμενε πως και πως το τηλεοπτικό κοινό και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ήταν ολοφάνερο πως θα γίνει της... μουρλής στην συνέχεια!

Αρκετές ήταν οι παρουσίες των κοριτσιών που ξεχώρισαν αλλά μια έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση! Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που με το ύφος της και τις κινήσεις της κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα!

Αρχικά, αφού "πλακώθηκε" με συμπαίκτρια της εκφράζοντας πολύ έντονα την γνώμη της για το look της, κατάφερε να κάνει έξαλλο και τον Κουδουνάρη όταν πέταξε στο πάτωμα με τρομερή αυτοπεποίθηση το παλτό της!

Ποια είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που συμμετέχει στο My Style Rocks

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate». Ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι αποφάσισε να μην συνεχίσει. Μία δεκαετία αργότερα, πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για το λόγο αυτό δηλώνει πως το ταξίδι της στο «My Style Rocks» θα είναι για εκείνη μια… πολύ εύκολη υπόθεση. Της αρέσει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.

Βρήκαμε και τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ο οποίος φαίνεται πως είναι καινούργιος αφού έχει και λίγα follows αλλά και μόνο 3 αναρτήσεις!

Νίκησε τον καρκίνο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα 18 της πήρε μέρος στον διαγωνισμό Playmate, ενώ δέκα χρόνια αργότερα διαγνώσθηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο. Όπως τόνισε η ίδια στο βίντεο με το οποίο παρουσιάστηκε σαν παίκτρια του My Style Rocks: «Κινδύνεψα να χάσω την ζωή μου. Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη και λες στον καθρέπτη πόσο όμορφη είμαι, μέχρι που τρως την σφαλιάρα και λες “ώπα”. Όταν έχεις περάσει τέτοιες καταστάσεις, το My Style Rocks θα είναι για μένα κάτι εύκολο»!

Τι είχε πει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τη μάχη της με τον καρκίνο
«Η ζωή είναι έτσι κι αλλιώς μια μάχη που πρέπει να δίνουμε μέχρι τέλους. Δεν αισθανόμουν καλά τον τελευταίο καιρό. Ήμουν σαν αυτοκίνητο που δεν είχε βενζίνη. Παρουσιάζονταν πόνοι σε διάφορα σημεία του σώματός μου, είχα φαγούρα στο δέρμα, ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια, κουραζόμουν εύκολα, είχα χάσει πολλά κιλά. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin», είχε αναφέρει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της.

Μετά από έξι κύκλους χημειοθεραπείας που ολοκληρώθηκαν, ακολούθησε σειρά ακτινοβολιών για τους επόμενους δυο μήνες.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε πει: «Ήμουν καλά. Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο. Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό».

Εσάς τι εντύπωση σας έκανε;

Δείτε εδώ ποια βγήκε, ωστόσο, νικήτρια του πρώτου επεισοδίου