Επικό γλέντι του Twitter στο MasterChef: "Ο Μπέλλος πήγε για τσιγάρα και δεν γύρισε ποτέ μετά τα γυρίσματα"

Τα καλύτερα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επικό γλέντι του Twitter στο MasterChef:

Επικό γλέντι του Twitter στο MasterChef. «Ο Μπέλλος πήγε για τσιγάρα και δεν γύρισε ποτέ μετά τα γυρίσματα», σχόλια σαν και αυτά έδιναν και έπαιρναν χθες το βράδυ με τις ατάκες να είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικές.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που οι παλιοί παίκτες μπήκαν στο πλατό με σκοπό να διεκδικήσουν εκ νέου μία θέση στο διαγωνισμό, ήρθαν τα πάνω κάτω με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν τόσο στο πλατό όσο και στο Twitter.

Όπως αποκάλυψαν χθες οι τρεις κριτές, το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς και γι΄αυτό το λόγο, ο Ηλίας, πριν καλά καλά προλάβει να τους αποχαιρετήσει, έμαθε πως θα διαγωνιστεί ξανά για να διεκδικήσει τη θέση του στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, είχε την ευκαιρία να προκαλέσει οποιονδήποτε ήθελε από τους συμπαίκτες του και να μονομαχήσει μαζί του για να διεκδικήσει τη θέση του στον διαγωνισμό.

Ο Ηλίας, μιλώντας στις κάμερες, ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να διαγωνιστεί είτε με τον Σταύρο είτε με τον Σταυρή, ωστόσο στη συνέχεια γύρισε στον εξώστη και ρώτησε τους παίκτες ποιος θα ήθελε να διαγωνισθεί μαζί του.

Μία ανατροπή μας περίμενε όλους, μιας και ο παίκτης που είπε τελικά το "ναι" στον Ηλία, ήταν ο Μπέλλος, ο οποίος νωρίτερα είχε ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να τον δει στον διαγωνισμό. Δείτε εδώ και τα πρώτα λόγια του Ηλία μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια των χρηστών του Twitter ήταν απολαυστικά και εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα.

Δείτε τα: