Επικό γλέντι στο Twitter για το MasterChef: «Άραγε η Μαρία μπορεί να ολοκληρώσει πρόταση χωρίς να αναφέρει τον Μπέλλο»

Τρελό γέλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επικό γλέντι στο Twitter για το MasterChef: «Άραγε η Μαρία μπορεί να ολοκληρώσει πρόταση χωρίς να αναφέρει τον Μπέλλο»

Επικό γλέντι στο Twitter για το MasterChef. «Άραγε η Μαρία μπορεί να ολοκληρώσει πρόταση χωρίς να αναφέρει τον Μπέλλο». Θα κλάψετε με τις ατάκες που είδαμε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι Κόκκινοι με αρχηγό τους τον Σταυρή, οι Μπλε, με πρώτη φορά σε αρχηγική θέση τον Τζον και οι Πράσινοι με αρχηγό, επίσης για πρώτη φορά, τον Δημήτρη.

Τα σχόλια για μία από τις ομάδες, είναι αρκετά μέτρια, βγάζοντας τη, σχετικά νωρίς εκτός συναγωνισμού. Η ανατροπή περιμένει τις άλλες δύο ομάδες στο τέλος του συμβουλίου. Η ατμόσφαιρα θυμίζει ποδοσφαιρικό αγώνα και όροι όπως “θρίλερ” και “ντέρμπι”, χαρακτηρίζουν τη διαδικασία.

Στο τέλος, μια μόνο από τις 3 ομάδες, θα κερδίσει και θα βρεθεί με τον Γιάννη Αποστολάκη στο εστιατόριο SIMUL, του chef Νίκου Θωμά, F&B του διαγωνισμού. Εκεί, θα συναντήσουν και θα μιλήσουν για το μενού με τον αγαπημένο τους συνεργάτη, αλλά και με έναν ακόμα chef, γνωστό σε όλη την Ελλάδα, τον Μανώλη Σαρρή, νικητή του περσινού MasterChef.

Το twitter είναι εκεί και παρακολουθεί με αγωνία το ριάλιτι μαγειρικής και φυσικά κάνει τα καλύτερα σχόλια για αυτό. Οι χρήστες του δεν μπορούν να αφήνουν ασχολίαστα τα όσα συμβαίνουν και έτσι σχολιάζουν διαρκώς τις αγαπημένες τους κυρίως Μαρία και Κατερίνα.

Και αφού αναφερθήκαμε στο MasterChef, δείτε και τις φωτογραφίες από το σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, που μας άφησαν άφωνους

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχόλια και δείτε τα εδώ: