Ξεσάλωσε το Twitter με την αποχώρηση του Κωστάκη από το MasterChef - "Τον κόβω κλόουν σε παιδικά πάρτι"

Θα κλάψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσάλωσε το Twitter με την αποχώρηση του Κωστάκη από το MasterChef -

Ξεσάλωσε το twitter με το MasterChef και την αποχώρηση του Κωστάκη «Το καλύτερο δεν σου το´πα Σώτο, τον Κωστάκη τον κόβω κλόουν σε παιδικά πάρτι, στην καλύτερη.... - Σκάσε κοντέ, νεφρό δεν θα μας μείνει» είναι ένα από τα σχόλια που διαβάσαμε, ανάμεσα σε αυτά που έχουν γράψει οι χρήστες για το ριάλιτι μαγειρικής και τους παίκτες του.

Εφόσον δεν υπάρχει ψηφοφορία, οι σεφ του MasterChef 4, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκρινα δίκαιο ότι έπρεπε να υπάρξει μια αναμέτρηση μεταξύ του Γιώργου, του Κώστα, του Σταύρου και του Σταυρή, προκειμένου να απαλλαχθεί ένας από αυτούς και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά του διαγωνισμού.

Τελικά αυτός που σώθηκε ήταν ο Σταύρος και έτσι, Σταυρής, Γιώργος και Κώστας έδωσαν μάχη για την παραμονή τους στο παιχνίδι, με τον Κώστα να αποχωρεί μια για πάντα από το παιχνίδι. Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο, μιας και το κοινό έσπευσε να τον κοροϊδέψει όταν ο ίδιος ανέφερε πως θα πέρναγε ένα όμορφο καλοκαίρι χωρίς να υπολογίσει τότε την πανδημία που επικρατεί σε όλον τον πλανήτη.

Ποιος είναι ο Κωστάκης - Όλα όσα δεν ξέρατε για τον παίκτη που αποχώρησε από το MasterChef

Ο Κώστας Νταλιάνης είναι ένας από τους παίκτες που βλέπουμε στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Πόσα όμως γνωρίζουμε στα αλήθεια για τον επίδοξο MasterChef; Ποια είναι η ηλικία και η καταγωγή του;

Είμαστε αισίως στο MasterChef 4 με τον Κώστα Νταλιάνη να είναι ένας από τους 20 παίκτες που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μαγειρικής, που βλέπουμε μέσα από το κανάλι του Star!

Ο Κώστας Νταλιάνης είναι η ήρεμη δύναμη του φετινού MasterChef, καθώς αποφεύγει, όσο μπορεί, να κοντράρεται με τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο να κάνει χιούμορ, κάτι που πολλές φορές μπερδεύει τους συμπαίκτες του. Δείτε ωστόσο και τα facts για τον Δημήτρη Μπέλλο

Δείτε όσα δεν ξέρουμε για εκείνον:

MasterChef Κώστας Νταλιάνης ηλικία

  • Ο Κώστας είναι 29 ετών και μένει στην Αθήνα.
  • Βρισκόταν σε ταξίδι έχοντας περάσει στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, όταν ζήτησε από τον καπετάνιο να τον αφήσει
  • στο επόμενο λιμάνι, «διαφορετικά θα επέστρεφε κολυμπώντας στην Ελλάδα», λέει χαμογελώντας, καθώς αφηγείται την ιστορία του.
  • Έχει ως χόμπι του το σερφ και τα ταξίδια, για να βρίσκει το κύμα σε παραλίες ανά την Ελλάδα.
    Ο Κώστας ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική, αφού ο ίδιος προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του, λόγω του σερφ.
  • Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό με μεγάλη χαρά, αλλά πάντα τον απασχολεί η ιδέα της έκθεσης στον κόσμο.
  • Μπαίνοντας στο MasterChef, άφησε πίσω τον φόβο του και ξεκίνησε για να ζήσει την εμπειρία, δοκιμάζοντας τα πάντα μέσα στο διαγωνισμό και ...όπου τον οδηγήσει.
  • Έχει ως στόχο να πηγαίνει βήμα- βήμα, ελπίζοντας να φτάσει μέχρι το τέλος.