J2US: Γλέντι στο twitter με Τρύφωνα Σαμαρά - "And the point go to..."

Θα κλάψετε από τα γέλια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Γλέντι στο twitter με Τρύφωνα Σαμαρά -

Το J2US επέστρεψε και το γλέντι στο twitter δεν έχει σταματημό. Τα σχόλια είναι άπειρα, τόσο με τον Τρύφωνα Σαμαρά που έκλεψε τις εντυπώσεις, όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες. Ένα από τα σχόλια μάλιστα σχολιάζει την εμφάνιση του κομμωτή λέγοντας, "And the point go to GREECE!!!"

To σόου επέστρεψε και είναι πιο λαμπερό και κεφάτο από ποτέ. Κάτι που φαίνεται να κατάλαβαν και οι τηλεθεατές, που βρίσκονται στο σπίτι και το παρακολουθούν, μιας και βρισκόμαστε όλοι ακόμα μέσα λόγω της πανδημίας.

Αρκετά tweets μας έπιασαν την προσοχή, τόσο με τα έξυπνα λόγια αλλά και τα αστεία σχόλια που αν συνεχίσετε να διαβάζετε θα αγαπήσετε.

Δείτε τα tweets για το J2US που σαρώνουν

Σπουδαία κίνηση από το J2US του Open

To Just The 2 of Us του Open, προέβη σε μία πραγματικά σπουδαία κίνηση με τη επανέναρξη του show, μιας και στηρίζει με το έπαθλό του, το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το νοσοκομείο Σωτηρία.

Το Just The 2 of Us, το σόου που ενώνει σε ένα κοινό καλό σκοπό 28 celebrities, 14 επαγγελματίες τραγουδιστές και 14 προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, φέτος επικεντρώνεται στην ενίσχυση νοσοκομειακών μονάδων.

Το έπαθλο του ζευγαριού που θα κερδίσει στο J2US, όπως ανακοινώθηκε στην πρεμιέρα από τον Νίκο Κοκλώνη, θα διατεθεί για την αγορά θερμοκοιτίδων για το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ κυκλοφόρησε και spoiler για το ζευγάρι που αποχωρεί.

Όμως η προσφορά δεν σταματά εκεί. Παίκτες και παραγωγή αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ένα επιπλέον ποσό για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία, που υποδέχεται ύποπτα κρούσματα και αντιμετωπίζει επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού, με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της άνισης μάχης με τον COVID-19.

Κάθε ζευγάρι, για κάθε επεισόδιο που θα παραμένει στο παιχνίδι, θα διαθέτει ένα ποσό για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σωτηρία. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα ανακοινωθεί στον τελικό του J2US.