Γλέντι στο twitter για το MasterChef: «Μάρλεν τι θα ήθελες να εχει κάτω από τις καμπάνες; Ένα εσώρουχο του Κοντιζα σεφ»

Τρελό γέλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλέντι στο twitter για το MasterChef: «Μάρλεν τι θα ήθελες να εχει κάτω από τις καμπάνες; Ένα εσώρουχο του Κοντιζα σεφ»

Γλέντι στο twitter για το MasterChef.«Μάρλεν τι θα ήθελες να εχει κάτω από τις καμπάνες? Ένα εσώρουχο του Κοντιζα σεφ.». Αυτά και άλλα πολλά απολαυστικά σχόλια διαβάσαμε για όσα συμβαίνουν στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι.

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Νταλιάνη ήρθε ένα νέο Mystery Box και ένα τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef. Η κάρτα ασυλίας επιστρέφει και οι 11 πλέον μάγειρες βγάζουν τα μαχαίρια τους.

Η τελευταία κάτοχος της golden card ήταν η Μαρία Μπέη που χρησιμοποίηση την κάρτα για να σώσει την Ντέμη και έστειλε στον τάκο τον Γιώργο, ο οποίος και αποχώρησε από το παιχνίδι. Η επιστροφή των παλιών παιχτών όμως, έφερε τον Γιώργο και πάλι στην κουζίνα του MasterChef και τώρα όλοι περιμένουν με αγωνία τι θα γίνει με την κάρτα ασυλίας.

Η Μαρία και η Ντέμη πάντως δηλώνουν με σθένος ότι θέλουν να πάρουν και πάλι την κάρτα ασυλίας στα χέρια τους και το twitter κάνει χαμό με το πόλεμο που ξέσπασε στο παιχνίδι, , ωστόσο δείτε και το spoiler που σας έχουμε για την τελική τριάδα.

Εμείς μαζέψαμε μερικά από τα καλύτερα σχόλια:

Ωστόσο πέρα από το γλέντι στο Twitter δείτε και ποιος κέρδισε το Mystery Box στο MasterChef

Ο νικητής του Mystery, σπόντα της Μάρλεν για την Μαρία και η αποκάλυψη της Μαριάννας και το ξέσπασμα της Κατερίνας στο MasterChef. Χαμός γίνεται και στο αποψινό επεισόδιο με τις ατάκες μεταξύ των παικτών να δίνουν και να παίρνουν, με την μια να είναι καλύτερη από την άλλη.

Νέα εβδομάδα στο MasterChef και νέες περιπέτειες για τους διαγωνιζόμενους. Όπως είναι φυσικό, η μέρα ξεκίνησε με mystery box και στη συνέχεια θα ακολουθούσε το τεστ δημιουργικότητας. Μια έκπληξη, όμως, ήταν αυτή που “αναστάτωσε” τους παίκτες, ήταν κάτι που δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση.

«Είμαστε 11, πράγμα που σημαίνει ότι η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκαλώντας έκπληξη στους διαγωνιζόμενους.

Στο Mystery Bοx έβαλαν τα δυνατά τους, όμως ένα κατάφερε να κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι και αυτή δεν ήταν άλλη από την Μάρλεν.

Η Μάρλεν ωστόσο πέταξε μια βόμβα καθώς κάνει πως για τα τρία υλικά επιλέγει «Την Μαρία για αυτό που έκανε στον Κώστα και τον Γιώργο και γιατί παίζει βρώμικα και ας φαίνεται γλυκιά».

Η Μαρία από την πλευρά της απάντησε: «Εκείνη παίζει βρώμικα, θα με δει από αύριο για να δει τι σημαίνει να παίζεις βρώμικα».