Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τρελό γέλιο στο Twitter με το MasterChef: «Ταυτίστηκα με τον Κουτσόπουλο που τρώει στο βάθος»

Κλάψαμε

Τρελό γέλιο στο Twitter με το MasterChef: «Ταυτίστηκα με τον Κουτσόπουλο που τρώει στο βάθος»
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Τρελό γέλιο στο Twitter με το MasterChef. «Ταυτίστηκα με τον Κουτσόπουλο που τρώει στο βάθος» ήταν μερικά από τα σχόλια που είδαμε στα social media για τον πανικό που έχει επικρατήσει στο παιχνίδι στο σημερινό επεισόδιο.

Με τη Μαρία νικήτρια της ομάδας του Πάνου Ιωαννίδη, τον Δημήτρη νικητή της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τον Τζον νικητή της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά, η τριάδα του ημιτελικού παίρνει θέση πίσω από τους πάγκους, έτοιμη να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του νικητή του Silver Award και στο έπαθλο των 10.000 ευρώ!

Στον ημιτελικό, οι τρεις καλύτεροι, κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο “Frankenstein”. Στο γευστικό αυτό δημιούργημα, οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν σαφείς οδηγίες στους μέντορές τους, προκειμένου να βγάλουν ένα πιάτο.

Μια δοκιμασία που θυμίζει Τεστ Δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων. Η εμπιστοσύνη, που πρέπει να δείξει ο ένας στον άλλο σαν να είναι το… άλλο του μισό, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της σημερινής δοκιμασίας, θα είναι μόνο η αρχή για μια μαγειρική μάχη, στο τέλος της οποίας ένας από τους τρεις θα πάρει το εισιτήριο κατευθείαν για τον τελικό του Silver Award. Εντωμεταξύ ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για το πόσα χρόνια έχει να ξυριστεί.

Στη συνέχεια, οι δύο με τις λιγότερο καλύτερες προσπάθειες θα πρέπει να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερο πιάτο. Ιδιαίτερο όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και ως προς τις συνθήκες εργασίας. Έχοντας ως μοναδικό οδηγό τους, τη γεύση, τις γνώσεις και τη μαγειρική τους ευφυΐα.

Πάρτι στο Twitter με το σημερινό επεισόδιο MasterChef

Στο Twitter όπως ήταν αναμενόμενο έστησαν πάρτι και εμείς σας μαζέψαμε μερικά από τα καλύτερα σχόλια που βρήκαμε για τα όσα γίνονται στο σημερινό επεισόδιο.

Δείτε εδώ τα καλύτερα σχόλια που έγιναν:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή του παίκτη του Masterchef

Ξέσπασε η Μαρία στο MasterChef: «Δεν την θέλω, με εκνευρίζει»

Share