MasterChef: Απίστευτη αποκάλυψη! Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό έχει να ξυριστεί ο Πάνος Ιωαννίδης

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Απίστευτη αποκάλυψη! Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό έχει να ξυριστεί ο Πάνος Ιωαννίδης

Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό έχει να ξυριστεί ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο κριτής του MasterChef έκανε αυτή την αποκάλυψη ο ίδιος στο σημερινό επεισόδιο και δεν το περιμέναμε σίγουρα. Είναι πολλά περισσότερα χρόνια από όσα φαντάζεστε.

Μια αποκάλυψη για την εξωτερική του εμφάνιση έκανε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης.

Συγκεκριμένα, ο σεφ αποκάλυψε πως έχει 11 ολόκληρα χρόνια να ξυρίσει το μούσι του. «Έχω να ξυρίσω το μούσι μου 11 χρόνια. Και πιο πριν περισσότερα απλά είχε γίνει ένα λάθος και τα είχα ξυρίσει. Δεν ήταν από επιλογή» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. Δείτε και ποιος παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής ήθελε να πάρει την θέση του.

Δείτε το βίντεο:

Πριν την αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε ένα στοίχημα με τον Μπέλλο

Μια συμφωνία έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef με τον Δημήτρη Μπέλλο, ενώ λίγο αργότερα τρόλαρε τους παίκτες που προσπαθούσαν να κάνουν μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ.

Μάχη για τα 10.000 ευρώ και το Silver Award δίνουν σήμερα οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τον Δημήτρη Μπέλλο από την ομάδα του, με τον οποίο έκαναν και μια συμφωνία.

Όπως αποκάλυψε ο κριτής, κάνοντας πλάκα προφανώς, οι δυο τους θα μοιραστούν τα κέρδη αν κερδίσει. Λίγο αργότερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε το Διονύση να πειράζει τους παίκτες, έτσι ώστε να τους αποσυντονίσει.. Εδώ σας έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει ο Μπέλλος.

Οι ίδιοι ωστόσο κατάλαβαν το «παιχνίδι» του και δεν έδωσαν βάση στον κριτή και τα πειράγματα του.

Δείτε το βίντεο: