Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Αδιανόητο! Ποιος παίκτης θέλει την θέση του Πάνου Ιωαννίδη;

Τρελό γέλιο

MasterChef: Αδιανόητο! Ποιος παίκτης θέλει την θέση του Πάνου Ιωαννίδη;
News 26.05.2020 21:26
Από Ανθή Ιωαννίδου

Ένα αδιανόητο σκηνικό έγινε στο MasterChef με έναν παίκτη να θέλει να «φάει» την θέση του Πάνου Ιωαννίδη. Ποιος είναι αυτός που επιθυμεί να βρεθεί ανάμεσα στη θέση των κριτών και να γίνει και εκείνος ένας από αυτούς;

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Πάνος Ιωαννίδης έλειπε χθες από τη θέση του, ωστόσο σήμερα επέστρεψε κανονικά και πάλι πίσω στη θέση του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην έναρξη του επεισοδίου είπε: «Kαι όσοι χθες φαντασιώθηκαν πως ήταν εδώ ανάμεσα μας και θα μπορούσαν να έχουν μια θέση, επειδή έλειπε ο Πάνος να το ξεχάσουν γιατί αυτός ο αιώνια έφηβος είναι και πάλι κοντά μας» είπε με χιούμορ.

Λίγο αργότερα έκανε πλάκα πως αυτός που ήθελε την θέση του Πάνου Ιωαννίδη ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ένας από τους παίκτες που πρόκειται να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ, είναι και ο Δημήτρης Μπέλλος. Εδώ σας έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Δείτε το βίντεο:

"Μάχη" στο MasterChef - Αυτός ο παίκτης θα χάσει τα 10.000 ευρώ

Μία κανονική "μάχη" πρόκειται να γίνει απόψε στην κουζίνα του MasterChef, μιας και οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν στον ημιτελικό του Silver Awrad. Ένας παίκτης ωστόσο δε θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση και έτσι θα χάσει τα 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια.

Απόψε στις 21:00, στο 67ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Η ημέρα του ημιτελικού του Silver Award έφτασε!

Με τη Μαρία νικήτρια της ομάδας του Πάνου Ιωαννίδη, τον Δημήτρη νικητή της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τον Τζον νικητή της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά, η τριάδα του ημιτελικού παίρνει θέση πίσω από τους πάγκους, έτοιμη να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του νικητή του Silver Award και στο έπαθλο των 10.000 ευρώ!

Στον ημιτελικό, οι τρεις καλύτεροι, καλούνται να δημιουργήσουν ένα πιάτο “Frankenstein”. Στο γευστικό αυτό δημιούργημα, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δώσουν σαφείς οδηγίες στους μέντορές τους, προκειμένου να βγάλουν ένα πιάτο.

Ένας από τους παίκτες που πρόκειται να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ, είναι και ο Δημήτρης Μπέλλος. Εδώ σας έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Μια δοκιμασία που θυμίζει Τεστ Δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων. Η εμπιστοσύνη, που πρέπει να δείξει ο ένας στον άλλο σαν να είναι το… άλλο του μισό, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της σημερινής δοκιμασίας, θα είναι μόνο η αρχή για μια μαγειρική μάχη, στο τέλος της οποίας ένας από τους τρεις θα πάρει το εισιτήριο κατευθείαν για τον τελικό του Silver Award.

MasterChef Silver Award

Στη συνέχεια, οι δύο με τις λιγότερο καλύτερες προσπάθειες θα πρέπει να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερο πιάτο. Ιδιαίτερο όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και ως προς τις συνθήκες εργασίας. Έχοντας ως μοναδικό οδηγό τους, τη γεύση, τις γνώσεις και τη μαγειρική τους ευφυΐα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Πρωινό: H απίστευτη αποκάλυψη της Φαίης για Μπέλλο και Μαρία - «Ήταν μαζί στην...»

MasterChef: Η "εκρηκτική" εμφάνιση της Μάρλεν στα καλλιστεία plus size

Share