Συγκίνηση στο Twitter με το "αντίο" του Σωτήρη Τσιόδρα - «Τέτοιους ήρωες δεν τους βρίσκεις εύκολα...»

Υπέροχα λόγια για τον λοιμωξιολόγο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνηση στο Twitter με το

Χθες το απόγευμα, ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε το "αντίο" του στην καθιερωμένη ενημέρωση και το Twitter, θέλησε να τον ευχαριστήσει με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια, με κάποιους να τονίζουν, πως πρόκειται για έναν σύγχρονο "ήρωα" τον οποίο δεν βρίσκει κανείς εύκολα.

Όπως είπε ο λοιμωξιολόγος χθες, η καθημερινή ενημέρωση δεν είναι πλέον απαραίτητη και για το λόγο αυτό, μέχρι τις 31 Μαϊού θα γίνεται γραπτά ενώ από εκεί και πέρα θα γίνεται μόνο μία φορά τη βδομάδα.

Το twitter εννοείται, δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει την απόφαση αυτή του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος μπήκε στις ζωές μας από την πρώτη κιόλας μέρα που ξέσπασε η πανδημία στη χώρα μας, και μας έδωσε τις πιο χρήσιμες συμβουλές προκειμένου να προστατευθούμε από τον επικίνδυνο ιό. Δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε τους πολίτες ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο συγκινητικά tweets για τον Σωτήρη Τσιόδρα

Το λάθος που έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας στο "αντίο" του και δεν το πρόσεξε κανείς

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη χθεσινή, τελευταία, ενημέρωση που πραγματοποίησε ο Σωτήρης Τσιόδρας, μιας και ο γνωστός λοιμωξιολόγος, έκανε ένα λάθος στο ποίημα που εκφώνησε για να αποχαιρετήσει τον κόσμο, το οποίο ωστόσο δεν πρόσεξε κανείς.

«Μου φτάνει που μ’ αγαπάνε τέσσερις άνθρωποι. Πολύ… Μου φτάνει που αγαπάω τέσσερις ανθρώπους. Πολύ… Που ξοδεύω τις ανάσες μου μόνο γι’ αυτούς. Που δεν φοβάμαι να θυμάμαι. Που δε με νοιάζει να με θυμούνται. Που μπορώ και κλαίω ακόμα…». Με αυτά τα λόγια έκλεισε τη χθεσινή ενημέρωση ο Σωτήρης Τσιόδρας, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πολίτες που του έδειξαν τόση εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Δείτε ωστόσο τα κρούσματα και τους θανάτους που ανακοινώθηκαν εχθές.

Το λάθος που έκανε ο Σωτήρη Τσιόδρας

Ο έμπειρος λοιμωξιολόγος, σχολίασε πως το συγκεκριμένο απόσπασμα, είναι από ένα ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, οι στίχοι αυτοί δεν ανήκουν στον κορυφαίο ποιητή.

Η Έλενα Ακρίτα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, διευκρίνισε, πως το συγκεκριμένο ποίημα το δημοσίευσε το 2009, ο blogger με το ψευδώνυμο, «Ο βιολιστής στη Στέγη» και έχει τίτλο «Παραμύθι χωρίς θέα».

Έλενα Ακρίτα σχόλιο για Σωτήρη Τσιόδρα