MasterChef: Πανικός στο Twitter με το πιάτο της Μαριάννας - «Έχω βρει μια φορά ένα τέτοιο πάνω στο αυτοκίνητο»

Αδιανόητα σχόλια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Πανικός στο Twitter με το πιάτο της Μαριάννας - «Έχω βρει μια φορά ένα τέτοιο πάνω στο αυτοκίνητο»

Ακόμα ένα επεισόδιο MasterChef έφτασε στο τέλος του, και στο Twitter επικράτησε για ακόμα μία φόρα, κανονικός πανικός, αυτή τη φορά όχι με τον Μπέλλο και τη Μαρία, αλλά με το πιάτο της Μαριάννας, με πολλούς να σχολιάζουν πως μοιάζει με κουτσουλιά και πως μία φορά έχουν βρει ένα τέτοιο πάνω στο αυτοκίνητό τους.

Απ' ότι φαίνεται οι τουιτεράδες βαρέθηκαν να σχολιάζουν την εκρηκτική σχέση του Μπέλλου με τη Μαρία και σήμερα εστίασαν σε ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε πολύ. Η Μαριάννα έκανε την πιο αδύναμη προσπάθεια και γι' αυτό το λόγο ήταν και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε πως το πιάτο της, ήταν λες και είχε βγει από τη λάντζα, με εκείνη να ξεσπά σε κλάματα, δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets για το πιάτο της Μαριάννας στο MasterChef

Στο επεισόδιο του MasterChef, πέρα από το πιάτο της Μαριάννας, είδαμε και τον Διονύση να αναφέρεται στην πρώην του

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης δε δίστασε και ενώ μαγείρευε, μίλησε για την πρώην σύντροφό του, την 22χρονη Εμμανουέλα η οποία του έμαθε τη συνταγή που αποφάσισε να μαγειρέψει σήμερα στο τεστ δημιουργικότητας.

Καθώς κινδύνευσε να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση μετά το τέλος του Mystery Box, ο Διονύσης αποφάσισε να βάλει τα δυνατά του και να κάνει ένα εντυπωσιακό πιάτο στην επόμενη δοκιμασία.

Ξεκίνησε λοιπόν να μαγειρεύει, και όταν η κάμερα έφτασε δίπλα του, εκείνος αποκάλυψε πως τη συνταγή για τη σάλτσα αυτή, του την έχει μάθει η Εμμανουέλα, η πρώην σύντροφός του. Δείτε εδώ και το σχόλιο που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τη μητέρα του.

Αυτά είπε ο Διονύσης για την πρώην σύντροφό του

«Τώρα φτιάχνουμε για την νοικοκυρά στο σπίτι, πιπεριές, μήλο πράσινο, μήλο κόκκινο, λεμόνι, κρασί και πιπεριές καυτές. Αυτή είναι μια σάλτσα που μου έμαθε η Εμμανουέλα. Μια κρέμα από μήλο πολύ ωραία και σήμερα την εφάρμοσα όπως μου βγαίνει. Έχω επιλέξει να κάνω αυτή τη σάλτσα που μου έμαθε η Εμμανουέλα γιατί εδώ και μερικά χρόνια την βάζω με όλα και πάει με το χοιρινό και είπα να την φέρω στο MasterChef σήμερα. Εμμανουέλα ευχαριστώ», είπε ο Διονύσης.

Διονύσης  πρώην σύντροφος