MasterChef - twitter: «Από μαγειρική δεν ξέρω αλλά σαν ηθοποιός ο Διονύσης στο έρωτας μετά παίζει εύκολα.. »

Τρελό γέλιο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef - twitter: «Από μαγειρική δεν ξέρω αλλά σαν ηθοποιός ο Διονύσης στο έρωτας μετά παίζει εύκολα.. »

Νέο επεισόδιο στο MasterChef και το Twitter έκανε τρελό γλέντι. «Από μαγειρική δεν ξέρω αλλά σαν ηθοποιός ο Διονύσης στο έρωτας μετά παίζει εύκολα.. », ήταν μόνο ένα από τα σχόλια που διαβάζαμε για το ριάλιτι μαγειρικής σήμερα.

Ένα σκληρό επεισόδιο με διπλή αποχώρηση παρακολουθήσαμε σήμερα στο MasterChef. Οι δοκιμασίες δύσκολες και οι ανατροπές στο παιχνίδι πολλές.

Το Twitter δεν θα μπορούσε φυσικά να μην σχολιάσει το νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχόλια. Δείτε και τι αποκάλυψε λίγο πιο πριν η Μάρλεν για τους συμπαίκτες της που δεν την ήθελαν.

Δείτε τα:

MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο. Διπλή θα είναι η αποχώρηση σήμερα και ένας θα παραμείνει και θα περάσει στην τελική εξάδα του MasterChef, αφού από αύριο ξεκινάνε οι ημιτελικοί του παιχνιδιού.

Οι δύο αποχωρήσεις όμως στο MasterChef 4, όπως ανακοινώνουν οι κριτές, θα γεμίσουν άλλους με αγωνία, άλλους με πείσμα και κάποιους με ανασφάλεια, όσο και αν πιστεύουν στον εαυτό τους.

Στο τέλος της εξαντλητικής, ψυχολογικά, ημέρας, τα συναισθήματα κορυφώνονται. Δάκρυα χαράς και λύπης από κάποιους, που δεν περίμεναν ότι θα φτάσουν ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους ως αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Από το πρώτο πιάτο αντιγραφής αυτή που έκανε την χειρότερη προσπάθεια ήταν η Μάρλεν Γρυντάκη. Έτσι αυτή ήταν η πρώτη που αποχώρησε. Μάλιστα για την Μάρλεν αυτή είναι η δεύτερη φορά που αποχωρεί.

Δείτε το βίντεο: