MasterChef: Η αποκάλυψη της Μάρλεν για τους συμπαίκτες της που δεν την θέλουν

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Η αποκάλυψη της Μάρλεν για τους συμπαίκτες της που δεν την θέλουν

Μια αποκάλυψη έκανε η Μάρλεν για τους συμπαίκτες της που δεν την θέλουν στο MasterChef. Η παίκτρια αναφέρθηκε σε εκείνους κατά την διαδικασία αποχώρησης και εξήγησε γιατί δεν θέλουν να την δουν ξανά στο σπίτι.

Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε διπλή αποχώρηση, αφού δυο παίκτες θα φύγουν και ένας θα μείνει στην τελική εξάδα. Υποψήφιοι είναι ο Διονύσης, η Μάρλεν και ο Σταυρής.

Η Μαρία Μπέη ρωτήθηκε ποιος θέλει να αποχωρήσει και απάντησε ότι «το πιο λογικό και σωστό είναι να φύγει η Μάρλεν».

Αφού, ξεκίνησε, λοιπόν, δοκιμασία η Μάρλεν είπε: «Δεν είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένη, αλλά τώρα θα μαγειρέψω και θα κάνω ό, τι μπορώ. Δεν θέλω βοήθεια από τον εξώστη. Και να ήθελα δεν θα με βοηθούσε, οπότε κλάιν μάιν». Δείτε εδώ ωστόσο ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Λίγο αργότερα η παίκτρια μίλησε ξανά στις κάμερες και είπε πως θα το ευχαριστιόταν να γύριζε σπίτι και να έβλεπε το πρόσωπο τους όταν άνοιγαν την πόρτα.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Ξανά εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Η ανακοίνωση του Κοντιζά

Ξανά εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ανακοίνωση για το πως θα διεξαχθεί η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης και πως θα κριθούν οι υποψήφιοι παίκτες.

Η σημερινή μέρα αποδεικνύει, σε όσους παρακολουθούν το MasterChef 4, πως ότι και αν σκέφτονται οι φιλόδοξοι μάγειρες του διαγωνισμού, η πορεία τους μέσα στο παιχνίδι θα τους φανερώσει ένα σωρό διαφορετικούς δρόμους, από εκείνους που σκέφτονταν ότι θα ακολουθήσουν.

Για τον Σταυρή, τη Μάρλεν και τον Διονύση, η μέρα θα εξελιχθεί σε ιλιγγιώδη αγώνα μαγειρικής. Τίποτα δεν θα αφήσουν στην τύχη οι 3 Μέντορες, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ακόμα και αν αυτό τους στοιχίσει και μείνουν χωρίς κανένα διαγωνιζόμενο, που να φέρει το Pin τους μέχρι την τελική 3άδα.

Οι δύο αποχωρήσεις όμως στο MasterChef 4, όπως ανακοινώνουν οι κριτές, θα γεμίσουν άλλους με αγωνία, άλλους με πείσμα και κάποιους με ανασφάλεια, όσο και αν πιστεύουν στον εαυτό τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως σήμερα θα υπάρχουν δυο πιάτα αντιγραφής με το ένα θα αποχωρήσει ο πρώτος και με το άλλο ο δεύτερος παίκτης. Δείτε εδώ και για ποιο λόγο είπαν χθες πως λείπει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το βίντεο: