MasterChef - Twitter: Γλέντι με την αποχώρηση του Γιώργου «Έλα και πολύ έκατσες»

Δείτε τα σχόλια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef - Twitter: Γλέντι με την αποχώρηση του Γιώργου «Έλα και πολύ έκατσες»

Νέο επεισόδιο στο MasterChef και το Twitter έκανε τρελό γλέντι με την αποχώρηση του Γιώργου που έφυγε λίγο πριν την πεντάδα. «Έλα και πολύ έκατσες», ήταν μόνο ένα από τα σχόλια που διαβάζαμε για το ριάλιτι μαγειρικής σήμερα.

Ένα σκληρό επεισόδιο με διπλή αποχώρηση παρακολουθήσαμε σήμερα στο MasterChef. Οι δοκιμασίες δύσκολες και οι ανατροπές στο παιχνίδι πολλές.

Το Twitter δεν θα μπορούσε φυσικά να μην σχολιάσει το νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχόλια. Δείτε και τι ανακοίνωσαν οι κριτές για τις δοκιμασίες στον τελικό.

Δείτε τα:

MasterChef: Η πρώτη αποχώρηση και ο παίκτης που πέρασε στην 4αδα

Η πρώτη αποχώρηση έγινε στο MasterChef, ενώ ένας παίκτης πέρασε απευθείας στην 4αδα. Οι ημιτελικοί ξεκίνησαν και την επομένη εβδομάδα θα δούμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής. Ποιος έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής;

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση φαίνεται να μην βοηθά και πάρα πολύ σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Εκείνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ και “σκαλίζοντας” τις γνώσεις τους, τις συμβουλές, που τους έχουν δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και να θυμηθούν λάθη, που έκαναν οι ίδιοι ή άλλοι διαγωνιζόμενοι, και να τα αποφύγουν.

Βρισκόμαστε σε μια πολύ σημαντική μέρα, αφού οι έξι του διαγωνισμού, πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα παγκόσμια δεδομένα και να ακολουθήσουν έναν πολύ έντονο και γρήγορο ρυθμό, μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4.

Στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας ένας παίκτης κατάφερε να περάσει απευθείας στην τετράδα και ένας να αποχωρήσει. Αυτός που είχε το καλύτερο πιάτο ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ενώ αυτός που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος.

Δείτε το βίντεο: