MasterChef: Η επιστροφή του Κουτσόπουλου και το ξεκίνημα των ημιτελικών

Τι ανακοίνωσαν οι κριτές

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Η επιστροφή του Κουτσόπουλου και το ξεκίνημα των ημιτελικών

Επέστρεψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef και ξεκίνησαν οι ημιτελικοί. Οι κριτές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν οι δοκιμασίες και πως θα φτάσουμε στον μεγάλο τελικό που είναι την επόμενη εβδομάδα.

Μετά την αποχώρηση της Μάρλεν και του Διονύση οι έξι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο θα γίνουν τέσσερις, καθώς θα έχουμε δύο αποχωρήσεις, οι οποίες θα προκύψουν μετά από δύο συνεχόμενες δοκιμασίες.

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση φαίνεται να μην βοηθά και πάρα πολύ σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Εκείνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ και “σκαλίζοντας” τις γνώσεις τους, τις συμβουλές, που τους έχουν δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και να θυμηθούν λάθη, που έκαναν οι ίδιοι ή άλλοι διαγωνιζόμενοι, και να τα αποφύγουν. Δείτε εδώ και ποιοι αποχωρούν σήμερα.

“Όσοι έχετε παρακολουθήσει το MasterChef ξέρετε ότι όταν φτάναμε σε αυτό το σημείο γίνονταν κάποιες δοκιμασίες σε εξωτερικούς χώρους, είχαμε καλεσμένους βραβευμένους σεφ, ενώ κάναμε και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Φέτος, όπως γνωρίζετε λόγω της εξάπλωσης του ιού σε παγκόσμια κλίμακα, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πιο σωστό οι δοκιμασίες να γίνουν στο πλατό. Οπότε λόγω των συνθηκών, οι δοκιμασίες θα συνεχίσουν και θα τελειώσουν μέσα στην κουζίνα του MasterChef”.

Δείτε τι ανακοίνωσαν οι κριτές για τους ημιτελικούς:

Διονύσης - MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που έμοιαζε με τον γιο του

O Διονύσης από το MasterChef αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που έμοιαζε με τον γιο του. «Αλλά ο Γιώργος ήταν αυτός που πιο πολύ έμοιαζε με τον γιο μου», είπε συναισθηματικά φορτισμένος ο πρώην παίκτης.

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Διονύσης. Ο Διονύσης Πρώιος που αποχώρησε εχθές από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef, αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Γιώργο και αποκάλυψε ότι έμοιαζε πολύ στον γιο του. O 55χρονος μάγειρας αποκάλυψε μάλιστα γιατί σε ένα από τα επεισόδια τον αποκάλεσε «καραγκιόζη».

Τι είπε ο Διονύσης για το MasterChef και τον Γιώργο

«Ο Ηρακλής είχε χάσει τον πατέρα του, εγώ είχα χάσει τον γιο μου. Είχαμε μια σχέση παράξενη. Αλλά ο Γιώργος ήταν αυτός που πιο πολύ έμοιαζε με τον γιο μου. Μάγειρας, μορφονιός... Είχε πολλά κοινά με τον γιο μου.

Οπότε ήταν ένα παιδί που το είχα και πολύ κοντά και πολύ μακριά. Δεν ήθελα να μιλήσει πολύ και να εκτεθεί. Μίλαγε πολύ. Η Κατερίνα και ο Γιώργος μίλαγαν πολύ. Ο Γιώργος με τρέλανε ένα βράδυ για το που θα δώσει την κάρτα. Του είπα να με αφήσει ήσυχο. Είχαν φύγει όλοι οι φίλοι του και ο μόνος που του είχε μείνει ήμουν εγώ. Τα είχε οργανώσει όλα και μετά έσωσε τη Μαρία. Αυτή που όλη μέρα έβριζε. Με τσάντισε.

Ο Γιώργος αλλάζει κάθε δύο λεπτά άποψη. Μια σου λέει κάτι και μετά κάτι άλλο. Τον είπα καραγκιόζη γιατί δε μου αρέσει να λέω την άλλη λέξη που λένε συνεχώς. Έχουμε καλή σχέση με τον Γιώργο. Μετά αγκαλιαστήκαμε. Ο πατέρας σου δε σου βάζει χέρι; Αυτό σημαίνει πως δεν σε αγαπάει;» εξήγησε ο Διονύσης.