Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Διαρροή - MasterChef: Ποιοι φεύγουν σήμερα; Μάθετε εδώ τα 2 ονόματα

Προσοχή! Πρόκειται για spoiler

Διαρροή - MasterChef: Ποιοι φεύγουν σήμερα; Μάθετε εδώ τα 2 ονόματα
News 10.06.2020 15:52
Από Youweekly Team

Θέλετε να μάθετε ποιοι 2 παίκτες θα κλείσουν σήμερα την πόρτα του σπιτιού του MasterChef; Αν ναι παρακάτω θα διαβάσετε την σούπερ διαρροή μας! Αν όχι, μην συνεχίσετε!

Μετά την αποχώρηση της Μάρλεν (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια)και του Διονύση οι έξι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο θα γίνουν τέσσερις, καθώς θα έχουμε δύο αποχωρήσεις, οι οποίες θα προκύψουν μετά από δύο συνεχόμενες δοκιμασίες.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, στο αποψινό επεισόδιο θα αποχωρήσει πρώτα ο Γιώργος και έπειτα ο Τζον.

MasterChef διαρροή αποχώρηση

Αυτό σημαίνει πως η τελική τετράδα αποτελείται από τους Δημήτρη Μπέλλο, Μαρία Μπέη, Σταυρή Γεωργίου και Σταύρο Βαρθαλίτη.

Spoiler για το τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef

Μετά τις αποχωρήσεις της Μάρλεν Γρυντάκη και του Διονύση Πρώιου, ο τελικός έρχεται ένα βήμα πιο κοντά, δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι μαγειρικές θα βγαίνουν πιο εύκολα από τους έξι του MasterChef 4. Η έμπνευση δείχνει να στερεύει σε ένα από τα πιο σημαντικά Mystery Box, κάνοντας τα πράγματα να σοβαρεύουν αρκετά.

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση φαίνεται να μην βοηθά και πάρα πολύ σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Εκείνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ και “σκαλίζοντας” τις γνώσεις τους, τις συμβουλές, που τους έχουν δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και να θυμηθούν λάθη, που έκαναν οι ίδιοι ή άλλοι διαγωνιζόμενοι, και να τα αποφύγουν.

Βρισκόμαστε σε μια πολύ σημαντική μέρα, αφού οι έξι του διαγωνισμού, πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα παγκόσμια δεδομένα και να ακολουθήσουν έναν πολύ έντονο και γρήγορο ρυθμό, μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4.

Στο τέλος της δοκιμασίας, μια μεγάλη ανατροπή θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι το φετινό MasterChef 4, ακόμα και υπό περιορισμούς, δεν σταματάει να κρατάει ψηλά τον μαγειρικό πήχη.

Η τετράδα του MasterChef 4 θα έχει πλησιάσει το όνειρο του τελικού ακόμα περισσότερο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Πικάντικες αποκαλύψεις από τον Διονύση Πρώϊο για τις... στενές επαφές στο ριάλιτι

MasterChef: Ο Διονύσης αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του γιου του

Share