MasterChef - Μάρλεν: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση της και η δήλωση για την Μαρία Μπέη

Τι είπε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - Μάρλεν: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση της και η δήλωση για την Μαρία Μπέη

Τα πρώτα της λόγια μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι του MasterChef είπε η Μάρλεν, την οποία η κάμερα του Πρωινού «τσάκωσε» την ώρα που εργαζόταν στο μαγαζί του Διονύση. Τι είπε ωστόσο και για την πρώην συμπαίκτρια της Μαρία Μπέη;

Η Μάρλεν να πούμε, πως αποχώρησε μια ανάσα πριν την 6άδα και λίγες ημέρες πριν διεξαχθεί ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef Μάρλεν Βαρθαλίτης

«Όλα ήταν πολύ όμορφα στο MasterChef. Πέρασα πολύ όμορφα. Διάφορα μηνύματα δέχτηκα, όλα τέλεια. Υπέγραψα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων αφού αποφάσισα να μείνω Ελλάδα. Είπα να το κυνηγήσω κι αυτό. Δεν υπήρχε τίποτα με τον Βαρθαλίτη. Ο Γιώργος ήταν τζέντλεμαν. Κάθε μέρα γινόντουσαν διάφορα πράγματα κι ανάλογα λέγαμε διάφορα. Δε σημαίνει ότι μετά τα θυμόμαστε, έχω ξεχάσει τι έχει γίνει. Δεν έχω χρόνο να τα δω τα επεισόδια. Με την Μαρία Μπέη δεν επικοινωνούμε. Να πούμε τι; Αυτή είναι στο Βορρά και εγώ στο Νότο. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», είπε η Μάρλεν.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο και ο Διονύσης που αποχώρησε μαζί της έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

MasterChef: Η αποκάλυψη της Μάρλεν για τους συμπαίκτες της που δεν την θέλουν

Μια αποκάλυψη έκανε η Μάρλεν για τους συμπαίκτες της που δεν την θέλουν στο MasterChef. Η παίκτρια αναφέρθηκε σε εκείνους κατά την διαδικασία αποχώρησης και εξήγησε γιατί δεν θέλουν να την δουν ξανά στο σπίτι.

Η Μαρία Μπέη ρωτήθηκε ποιος θέλει να αποχωρήσει και απάντησε ότι «το πιο λογικό και σωστό είναι να φύγει η Μάρλεν».

Αφού, ξεκίνησε, λοιπόν, δοκιμασία η Μάρλεν είπε: «Δεν είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένη, αλλά τώρα θα μαγειρέψω και θα κάνω ό, τι μπορώ. Δεν θέλω βοήθεια από τον εξώστη. Και να ήθελα δεν θα με βοηθούσε, οπότε κλάιν μάιν». Δείτε εδώ ωστόσο ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Λίγο αργότερα η παίκτρια μίλησε ξανά στις κάμερες και είπε πως θα το ευχαριστιόταν να γύριζε σπίτι και να έβλεπε το πρόσωπο τους όταν άνοιγαν την πόρτα.

Δείτε το βίντεο: