MasterChef: Το Twitter αποχαιρετά τη Μαρία και "κεντάει" με τις ατάκες του

«Στο καλό και μην σε ξαναδούμε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Το Twitter αποχαιρετά τη Μαρία και

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef έφτασε στο τέλος του και με τη σειρά του, το Twitter θέλησε να αποχαιρετήσει τη Μαρία με τους τουιτεράδες να "κεντάνε" για ακόμα μία φορά με τις επικές ατάκες που έγραψαν για μία από τις πιο viral παίκτριες.

Σταύρος και Μαρία κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πολύ περίπλοκο πιάτο το οποίο απαιτούσε μεγάλη συγκέντρωση και συγχρονισμό κινήσεων.

Αυτός που κατάφερε να περάσει τελικά στον τελικό ήταν ο Σταύρος, ο οποίος συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Το Twitter περίμενε εδώ και καιρό αυτή τη μέρα και έτσι αποφάσισε να τιμήσει τη Μαρία με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε εδώ την επική αντίδραση του Τζον στη νίκη του Σταυρή στο τεστ δημιουργικότητας.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες ατάκες για την αποχώρηση της Μαρίας από το MasterChef

Η απίστευτη ατάκα της Μαρίας για τα κόλλυβα

Όταν είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, η Μαρία είχε φτιάξει μία πολύ ιδιαίτερη συνταγή με κόλλυβα, η οποία είχε παραξενέψει ιδιαίτερα τους κριτές.

Η Μαρία έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι πήρε την ευκαιρία για να μαγειρέψει ξανά στην επόμενη δοκιμασία, ωστόσο δεν πέρασε απευθείας στον τελικό. Μαζί της και ο Σταύρος Βαρθαλίτης ο οποίος κατάφερε να παραμείνει.

Ενώ μαγείρευε, σχολίαζε τον Σταυρή ο οποίος την παρακολουθούσε από τον εξώστη, και δεν την βοηθούσε ιδιαίτερα αφού είχε αφοσιωθεί στον φίλο του.

Αυτή ήταν η ατάκα της Μαρίας Μπέη για τα κόλλυβα

Μιλώντας στη συνέχεια στις κάμερες, η Μαρία αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο είχε αποφασίσει να μαγειρέψει κόλλυβα στην οντισιόν της, ήταν ξεκάθαρα συμβολικός, μιας και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να "θάψει" 22 συμπαίκτες της.

Μη χάσετε επίσης, την αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, για την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει.