Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: "Οργίασε" το Twitter με τον μεγάλο τελικό

Οι πιο επικές ατάκες!

MasterChef:
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ολοκληρώθηκε σήμερα και ανέδειξε τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού, τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Το Twitter δε θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει το ριάλιτι με τον τρόπο που του άξιζε και όπως μπορείτε να φανταστείτε, "οργίασε"!

Μία ολόκληρη σεζόν έφτασε στο τέλος της. Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, τρομερές ατάκες και μπόλικη μαγειρική. Το MasterChef μας έκανε παρέα για ακόμα μία χρονιά, και μάλιστα, πολύ ιδιαίτερη με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Να σημειώσουμε πως λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του τελικού, οι δύο φιναλίστ σχολίασαν την συμπεριφορά του Μπέλλου και της Μαρίας. Δείτε εδώ όλα όσα είπαν.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες ατάκες που γράφτηκαν στο Twitter για τον τελικό του MasterChef

Έτσι θα μοιράσουν το έπαθλο οι δύο φιναλίστ του MasterChef

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας του τελικού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε πως με τον Σταύρο Γεωργίου έχουν κάνει συμφωνία για το έπαθλο και όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος «κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον».

«Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Σταυρή για τα 50 χιλιάρικα. Νικητής, δεύτερος, κάτι θα γίνει, φίλοι είμαστε και κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον», αποκάλυψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef - Τελικός: Έπος! Οι δύο φιναλίστ έβγαλαν "φτυάρι" για τον Μπέλλο και τη Μαρία

MasterChef - Τελικός: Οι δύο φιναλίστ σχολιάζουν τη συμμετοχή της Κατερίνας

Share